Ingezonden persbericht


Jonge Harten Festival
21 november t/m 28 november in Groningen

P E R S B E R I C H T
Groningen, 17 november

Jonge Harten maakt promotour langs scholen

Afgelopen week toerde Jonge Harten met een opvallende autobus langs verschillende scholen om hét theaterfestival van Groningen onder de aandacht te brengen.

Scholieren en studenten werden tijdens de schoolpauze verblijd met warme chocolademelk en een vooruitblik op verschillende voorstellingen die tijdens het festival spelen. De komende weken doet de bus nog meer verschillende scholen in stad en provincie aan. De eerste week van de promotour is het team van het Jonge Harten Festival enthousiast ontvangen.

De autobus is volledig in de Jonge Harten stijl gepimpt. In de autobus bevinden zich televisies die korte filmpjes tonen van de voorstellingen die tijdens het festival te zien zijn. Daarnaast deelt het promoteam programmaboekjes, festivalkranten en leuke gadgets uit.

Door middel van de promotour probeert het festival ook scholieren te bereiken die nog nooit in aanraking met theater zijn gekomen.

Over Jonge Harten
Het Jonge Harten Festival vindt dit jaar plaats van 21 t/m 28 november. Het is de 11e keer dat het theaterfestival wordt georganiseerd. Het festival biedt gedurfde voorstellingen en spannende performances van vaak jonge makers. De voorstellingen vinden plaats in onder andere de Stadsschouwburg Groningen, het Grand Theatre, Het Kruithuis, het Universiteitstheater en De Oosterpoort. Ook zijn er voorstellingen in Veendam, Assen en Delfzijl.

Voor meer informatie over Jonge Harten en de rest van het programma, kijk op www.jongeharten.nl.

Einde persinformatie. Noot voor redactie (

Ingezonden persbericht