Ingezonden persbericht


Case Logic lanceert Security Friendly notebooktassen in Europa

Bescherm uw notebook terwijl u reist, zonder deze uit uw tas te hoeven halen voor de veiligheidscontrole op de luchthaven...

Gembloux, België - 17 november 2008: Case Logic, wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van business en lifestyle accessoires, kondigt vandaag de lancering aan van twee notebooktassen die de TSA* veiligheidsnormen respecteren: de ZNCS Casual Business Case en de ENS shuttle.

Iedereen kent het gedoe dat ontstaat tijdens het passeren van de controle op de luchthaven: uw notebook uit uw tas halen, vloeibare stoffen tonen, jas en schoenen uitdoen... zonder nog te spreken van de lange wachtrij. Bespaar uzelf tijd en moeite en reis in stijl met Case Logic's Security Friendly tas of shuttles…

ZNCS-16 Business case
De eerste Security Friendly notebooktas op de markt in Europa. De lichtgewicht ZNCS-16 is gemaakt van duurzaam nylon, beschermende mousse en zijn zachte binnenkant biedt bescherming aan notebooks tot 16'.

Veiligheid voorop
De tas* voldoet aan de TSA veiligheidsnormen, wat betekent dat gebruikers - dankzij het metaalvrije compartiment -de luchthavencontrole kunnen passeren zonder de notebook uit de tas te verwijderen. U kunt simpelweg het compartiment waar de notebook in zit op de lopende band leggen zodat deze gescand kan worden.

Dit is niet enkel tijdsbesparend, maar beschermt de hardware ook tegen krassen en deuken tijdens het scannen. Dankzij het innovatieve Grab'N'Go(TM) design, met praktische handgrepen en schouderband bent u snel door de douane en bent u er zeker van uw notebook niet te vergeten!

Stijl zonder problemen
Met veiligheid als prioriteit, heeft Case Logic een tas ontworpen die zowel op het vlak van kwaliteit als design hoog scoort. De ZNCS-16 heeft zwart/blauwe kleuraccenten en beschikt met zijn Smart Organisation(TM) pocket over een praktisch compartiment om accessoires, oplader en kabels in op te bergen.

De ENS shuttles voor notebooks:
Deze slank vormgegeven hoezen maken ook deel uit van Case Logic's Security Friendly lijn en voldoen dus aan de TSA veiligheidsnormen - de tas heeft geen metalen knopen, gespen of ritssluitingen die het scannen zouden kunnen verstoren. De notebook kan in de shuttle* blijven zitten waardoor u minder tijd verliest bij de veiligheidscheck.

Optimale bescherming
De hoezen zijn gemaakt van dik, beschermend neopreen dat perfect aansluit rond de notebook en zo uw hardware beschermt tegen botsingen. De shuttles zijn er nu met een moderne, asymmetrische ritssluiting en zijn beschikbaar in zwart, rood of grijs in verschillende formaten. Ze vormen elke tas of rugzak om tot een beschermende notebooktas.

*Ook al voldoet de tas of shuttle aan de TSA normen, de luchthavenpolitie behoudt het recht te vragen om uw notebook uit de tas of shuttle te verwijderen om te scannen. Veiligheidsnormen verschillen van luchthaven tot luchthaven.

Beschikbaarheid:

De ZNCS-16 tas is beschikbaar in zwart/nachtblauw vanaf december 2008 voor ¤ 49,99.

De ENS-notebookshuttle is nu al verkrijgbaar in de winkel:
- De ENS-13K in zwart voor een notebook tot 13' (PVC van ¤ 14,99)
- De ENS-14K in zwart voor een notebook tot 14' (PVC van ¤ 17,99)
- De ENS-15 in zwart (ENS-15K), grijs (ENS-15G) of rood (ENS-15R) voor een notebook tot 16' (PVC van ¤ 19,99)
- De ENS-17K in zwart voor een notebook tot 17' (PVC van ¤ 24,99)

Interesse in productinformatie, beeldmateriaal, een test of een interview met Julia Rost, Product & Marketing Manager van Case Logic Europe? Neem dan contact op met onderstaand perscontact.

Over Case Logic, www.caselogic.eu Case Logic, een merk van de Thule Group, is toonaangevend in de ontwikkeling en productie van intelligente opbergoplossingen voor mensen met een druk leven. Het bedrijf ontwerpt unieke en intuïtieve producten om gebruiksvoorwerpen op te bergen, te beschermen en te vervoeren.

Vandaag bestaat het productaanbod van Case Logic uit meer dan vierhonderd opbergoplossingen voor professioneel en privé-gebruik evenals mobiele accessoires: Mobile Computer, Bags & Packs, Travel, DVD, Media, Automotive, Photo/Video en Portable Electronics. Case Logic is eigenaar van meer dan 100 patenten voor het innovatieve design en de technologie van hun producten. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Gembloux, België.

Case Logic is onderdeel van Thule, wereldleider in Sports Utility Transportation. Thule levert oplossingen voor actieve families en outdoor enthousiastelingen die hun materiaal veilig, gemakkelijk en stijlvol willen vervoeren.

Perscontact:
Gerdine Lindhout
Open2Europe
+33 (0)1 55 02 27 88
g.lindhout@open2europe.com