Persbericht

17 november

Nieuwe Lexmark zwart-wit laserprinters helpen bedrijven zwart af te drukken en groen te denken

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) introduceert een nieuwe lijn van zwart-wit laserprinters speciaal voor individueel gebruik en middelgrote werkgroepen. Deze serie helpt de productiviteit te verhogen door zakelijke en milieubewuste eigenschappen in één apparaat te combineren.

De nieuwe Lexmark E-serie zwart-wit laserprinters is ontworpen voor individueel gebruik en middelgrote werkgroepen. De nieuwe printers bieden gebruikers:
* Prestaties: hoge afdruksnelheid met een tijd tot de eerste pagina in 6,5 seconden
* Vormgeving: compact en stil, met een strakke eigentijdse uitstraling
* Veelzijdig: geschikt voor uiteenlopende media en uit te breiden met diverse opties, zoals extra papierlades en geheugen
* Milieu: eco-modus (*), papierbesparend dubbelzijdig afdrukken (**), fuser met vrijwel geen opwarmtijd voor een lager energieverbruik en het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma voor eenvoudige recycling.

Dankzij de scherpe teksten op laserkwaliteit - met tot 1200 x 1200 dpi afdrukkwaliteit - kunnen klanten bovendien rekenen op professioneel ogende documenten.

"Lexmark wil klanten helpen met het uitdragen van de 'Print Less, Save More'-boodschap", zegt Danny Molhoek, Country Manager Benelux bij Lexmark. "Onze betrouwbare nieuwe zwart-wit laserprinters bieden een uitstekende kwaliteit en een hoge afdruksnelheid. Zij helpen ondernemingen geld en tijd te besparen en hun impact op het milieu te verkleinen."

Lexmark E260, E260d en E260dn: handige desktop-printers voor individuele gebruikers en kleine werkgroepen De Lexmark E260-modellen combineren productiviteitsverhogende functies met een strakke en compacte vormgeving. Deze modellen beschikken over de hoogst beschikbare afdruksnelheid in hun segment, tot 33 pagina's per minuut. Daarnaast kunnen de tonercartridges gemakkelijk aan de voorkant worden vervangen en zijn deze printers snel en eenvoudig te installeren. De adviesprijs begint vanaf ¤ 144,00.

Lexmark E360d en E360dn: snelle en veelzijdige printers voor veeleisende kleine werkgroepen De Lexmark E360-modellen beschikken eveneens over de hoogst beschikbare afdruksnelheid in hun segment, met snelheden tot 38 pagina's per minuut. De printers beschikken over veelzijdige papierverwerkingsopties en het is mogelijk het geheugen uit te breiden, zodat het afdrukken van grafisch zwaardere documenten geen probleem vormt. De modellen zijn uitgerust met een 50 vel multipurpose-lader en zijn uit te breiden met een optionele papierinvoerlade om de capaciteit te verhogen. De adviesprijs begint vanaf ¤ 261,00.

Lexmark E460dn en E460dw: duurzaam afdrukken in een compact design voor middelgrote werkgroepen De Lexmark E460-modellen bieden kostenefficiënte functies om de productiviteit te verhogen en de totale afdrukkosten te verlagen, dankzij extra hoog rendement cartridges. Ze beschikken over een geïntegreerde netwerkkaart om de printer eenvoudig te delen. De papiercapaciteit kan worden uitgebreid tot 850 pagina's. De Lexmark E460-modellen beschikken verder over opties als een waarschuwing indien de cartridge bijna leeg is, een 10-cijferig numeriek toetsenbord voor beveiligd afdrukken en aan te passen bedieningspaneelberichten.

Daarnaast kent de Lexmark E460dw een geïntegreerde draadloze afdrukfunctionaliteit en is Wi-Fi CERTIFIED(TM) 802.11n draft 2.0 (***). Met deze nieuwe standaard kunnen langere afstanden overbrugd worden en zijn hogere transfersnelheden te behalen dan met de vorige standaard, 802.11g. De Lexmark E460dw heeft een adviesprijs van ¤ 569,00. De Lexmark E460-modellen beschikken over een afdruksnelheid tot 38 pagina's per minuut voor een adviesprijs die begint bij ¤ 479,00.

De nieuwe Lexmark E-serie zwart-wit laserprinters zijn beschikbaar via de Lexmark wederverkopers en op www.lexmark.nl.