Ingezonden persbericht


Persbericht

Mio lanceert de C728, een draagbare mediaspeler en persoonlijk navigatiesysteem ineen


· Eerste persoonlijke navigatiesysteem met volledige multimediacapaciteiten
· De C728 heeft een indrukwekkend 7'' touch screen, één van de grootste navigatieschermen ter wereld
· 2GB aan opslagruimte voor films, foto's en favoriete muziek

Mollem (BE), 17 november 2008 - Mio Technology Europe lanceert vandaag de C728, het eerste persoonlijke navigatiesysteem met volledige multimedia capaciteiten waaronder live TV. De C728 is ontworpen voor zowel de gezinsauto als bedrijfsvoertuigen en combineert multimedia entertainment met state-of-the art GPS functionaliteit.

Multimedia eigenschappen
De C728 wordt geleverd met een dubbele ontvanger waardoor het de gebruiker mogelijk wordt gemaakt om te genieten van honderden lokale live digitale TV- en radiozenders waar de reis ook heen gaat. Deze zenders kunnen in filmkwaliteit bekeken worden dankzij het 7'' LCD-scherm en 800 x 480 pixelresolutie. Naast live televisie- en radio heeft het systeem 2GB aan opslagruimte, meerdere input poorten en een ingang voor een SD-kaart waardoor gebruikers hun favoriete films kunnen kijken, honderden digitale foto's kunnen tonen en luisteren naar hun favoriete muziek. Geluid kan via een FM transmitter naar het audiosysteem van de auto gestuurd worden of via het ingebouwde geluidssysteem (voorzien van twee speakers), beluisterd worden.

Navigatie-eigenschappen
De C728 heeft een indrukwekkend 7'' touch screen, één van de grootste navigatieschermen ter wereld, waardoor GPS-navigatie nog plezieriger wordt omdat de kaarten duidelijker te zien zijn en de schermiconen makkelijker zijn te bedienen. De ingebouwde realtime verkeersinformatie en voorgeïnstalleerde flitspaallocaties maken lange reizen minder stressvol. Alle systemen bevatten de laatste MioMap 2008 voorgeïnstalleerde kaarten.

De C728 is het perfecte systeem voor iedereen die onderweg vermaakt wil worden.

Specifieke technische kenmerken van de C728:


* 7'' TFT touch screen

* 800 x 480 pixels

* Video-, foto-, en audio speler

* AV-in (portable HDD/ DVD/Digital TV support)
* USB poort

* SiRF-star III

* MioMap2008 (voorgeinstalleerde kaarten)

* Navpix(TM) fotonavigatie

* 2 x 1W stereo speakers

* FM Transmitter

Beschikbaarheid en prijzen C728:
De C728 is vanaf december beschikbaar. De consumentenadviesprijs is 499 euro incl. BTW.

###

Over Mio
Mio Technology Corp. ontwikkelt en brengt producten op de markt die het gebruikers mogelijk maken te genieten van de allerlaatste ontwikkelingen in mobiele diensten. Mio stelt wereldwijd meer dan 1500 mensen tewerk en brengt zijn producten op de markt in meer dan 47 landen en regio's. Mio's Europese vestigingen bevinden zich in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

De producten van Mio, die autonavigatie, draagbare navigatie en navigatie PDA systemen omvatten, zijn ontwikkeld met een focus op de behoeften van consumenten. Mio's slogan 'Explore More' richt zich op het veranderen van de manier waarop mensen de wereld ervaren en wil hen laten weten dat ze de wereld makkelijk en in alle vrijheid kunnen ontdekken.

Meer informatie over de producten van Mio Technology is te vinden op http://www.mio.com/

Beeldmateriaal kunt u vinden op onze FTP server in de map van Mio:

FTP server Pride PR
ftp://pridepr.inventeers.nl/ un: ftpuser
ww: prideftp

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht