Persbericht

17 november

Lexmark introduceert nieuwe kleurenlaserprinters en MFP's voor kleine en middelgrote werkgroepen

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) introduceert nieuwe series kleurenlaserprinters en kleurenlaser MFP's. Hiermee biedt Lexmark een compacte kleurenoplossing voor zakelijke omgevingen met beperkte werkruimte, variërend van kleine kantoren tot grote ondernemingen. De nieuwe printers en MFP's besparen de gebruikers tijd en geld.

Zowel de nieuwe Lexmark C540-serie kleurenlaserprinters als de Lexmark X540-serie kleurenlaser MFP's zijn speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote werkgroepen. Zij bieden gebruikers:
- Vormgeving: geheel vernieuwde ruimtebesparende, eigentijdse en strakke vormgeving
- Productiviteit: hoge afdruksnelheden en optionele invoercapaciteit met een gecombineerde papierlade en multipurpose lader
- Kwaliteit: indrukwekkende resultaten met de nieuwe Lexmark toner en 1200 x 1200 dpi afdrukresolutie
- Milieu: eco-modus, papierbesparend dubbelzijdig afdrukken en het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma voor eenvoudige recycling.

"Deze nieuwe serie compacte kleurenproducten stelt bedrijven in staat de kwaliteit van hun professionele documenten te verbeteren, zonder gebruik te hoeven maken van een dure copyshop", zegt Danny Molhoek, Country Manager Benelux bij Lexmark. "We hebben deze producten ontworpen met het milieu in gedachten. Klanten kunnen gelijktijdig kosten besparen en de productiviteit verhogen, terwijl ze hun belasting op het milieu verlagen."

Lexmark C540-serie: uitzonderlijke kleurenprinters voor kleine en middelgrote werkgroepen De Lexmark C540-serie kleurenlaserprinters is ontworpen voor kleine werkgroepen of drukbezette kantoren, die behoefte hebben aan een betaalbare kleurenoplossing van professionele kwaliteit. De printers hebben bovendien een hoge afdruksnelheid.

De Lexmark C540n is een eenvoudig te gebruiken kleurenlaserprinter, die tot 20 pagina's per minuut in kleur en zwart afdrukt. De adviesprijs bedraagt ¤ 225,00 . De Lexmark C543dn, geleverd met hoog rendement tonercartridges en geïntegreerde duplexfunctionaliteit, heeft een adviesprijs van ¤ 360,00. De Lexmark C544-modellen zijn compleet uitgerust en bieden een verhoogde efficiëntie voor kleine en middelgrote werkgroepen. Voor een adviesprijs die begint bij ¤ 406,00 wordt een afdruksnelheid tot 23 pagina's per minuut in kleur en zwart geboden. Voor klanten met een hoog afdrukvolume zijn er extra hoog rendement tonercartridges leverbaar. De klant profiteert niet alleen van lagere kosten per pagina, maar ontziet het milieu in belangrijke mate, omdat er minder cartridges nodig zijn tijdens de levensduur van de printer.

Lexmark X540-serie: betrouwbare kleuren desktop-MFP's met uitgebreide functionaliteit De nieuwe Lexmark X540-serie met geavanceerde functionaliteit helpt kleine kantoren en ondernemingen hun productiviteit te verhogen. De compacte nieuwe Lexmark kleurenlaser MFP's combineren een hoge kleurenafdruksnelheid met uitgebreide scanmogelijkheden.

Met de Lexmark X543dn kleurenlaser MFP is het mogelijk te kopiëren, scannen en dubbelzijdig af te drukken voor een adviesprijs van ¤ 479,00. De MFP heeft een afdruksnelheid tot 20 pagina's per minuut in kleur en zwart en wordt geleverd met hoog rendement tonercartridges.

De Lexmark X544 kleurenlaser MFP's kennen een vier-in-één functionaliteit (afdrukken, kopiëren, scannen en faxen). De MFP's hebben een afdruksnelheid tot 23 pagina's per minuut in kleur en zwart. Adviesprijzen beginnen bij ¤ 541,00. De X544-serie biedt tevens dubbelzijdige scanfunctionaliteit en is geschikt voor extra hoog rendement tonercartridges.

Verder maken zowel de Lexmark C540-serie als de Lexmark X540-serie onderdeel uit van het Lexmark Rewards -programma. Hiermee worden klanten aangemoedigd lege cartridges te retourneren voor recycling. Wanneer zij dit doen, ontvangen zij een gratis imaging kit en hoog rendement tonercartridges naar keuze. Dankzij het Lexmark Rewards-programma verlengen klanten de levensduur van hun printer en zij helpen het milieu.

Beide series kennen draadloze Wi-Fi CERTIFIED(TM) 802.11n draft 2.0-modellen (*). De Lexmark-printers zijn de eerste, die de certificering voor deze verbeterde draadloze verbindingstechnologie ontvangen. Hiermee kunnen langere afstanden overbrugd worden en hogere transfersnelheden behaald worden dan met de vorige standaard, 802.11g.

Lexmark's nieuwe kleurenlaserprinters en kleurenlaser MFP's komen beschikbaar via Lexmark wederverkopers en op www.lexmark.nl.