Ingezonden persbericht


STRATO zoekt mooiste website van 2008

Iedereen kan nu op www.strato.nl stemmen op de mooiste website

Amsterdam, 17 november 2008 - De stemronde voor de verkiezing van de mooiste website van 2008 van STRATO is officieel van start gegaan. De afgelopen drie maanden konden STRATO-klanten een link naar hun website opsturen en meedingen naar de titel 'De Mooiste website van 2008'. De jury heeft uit meer dan 900 inzendingen de vijftien mooiste websites uitgekozen. Vanaf nu kan iedereen op www.strato.nl stemmen op zijn of haar favoriete website. Iedereen die stemt, maakt bovendien kans op een iPod nano.

"De wedstrijd 'De Mooiste Website van 2008' is een overweldigend succes", zegt Damian Schmidt, CEO van STRATO. "Klanten hebben met de STRATO-pakketten voor websitebouw, waaronder STRATO Sitebuilder, opvallend mooie sites ontwikkeld. Uit de inzendingen blijkt hoe creatief en veelzijdig onze Nederlandse klanten zijn. Van een website over de eigen hond tot webwinkels voor lp's en massage - alles zat erbij. De positieve feedback van onze klanten op de wedstrijd onderstreept hoe zeer deze wedstrijd leeft. Het is nu aan het Nederlandse publiek om de winnaar te bepalen."

Iedereen, dus ook niet-klanten van STRATO, kan via www.strato.nl stemmen op de mooiste website van 2008. STRATO verloot onder de deelnemers een iPod nano. De winnaar van de wedstrijd 'De Mooiste Website van 2008' wint een reis naar Berlijn voor twee personen. Wegens het grote succes zal STRATO in de toekomst nieuwe wedstrijden organiseren.

#####

Over STRATO
Met meer dan 3,5 miljoen domeinen en meer dan een miljoen klanten is het van oorsprong Duitse STRATO de op een na grootste hostingprovider van Europa. De organisatie is buiten Duitsland ook actief in Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, Italië en Spanje. STRATO biedt op de lokale situatie afgestemde homepagepakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers en professionele webshops. STRATO is een honderd procent dochteronderneming van freenet AG en levert transparante kwaliteit op basis van TÜV-certificeringen. Naast procesmanagement (ISO 9001) en klantsupport (MS Servicekwaliteit) zijn de beide datacenters van het bedrijf ISO 27001-gecertificeerd. Sinds 1 januari 2008 zijn de twee eigen datacenters honderd procent CO2-neutraal.