Qurius NV

Léon van den Bogaert wordt director technology & managed services bij Magnus

17 november 2008 - Léon van den Bogaert gaat als director technology & managed services de SAP-beheeractiviteiten van Magnus Technology Consultants leiden. De afgelopen vijf jaar werkte hij voor Ctac, onder andere als manager hosting en IT-services. Hij is als bestuurslid van de werkgroep `Organisatie van beheer' actief binnen de VNSG, de Vereniging van Nederlandstalige SAP Gebruikers.

"In 1994 ben ik mijn loopbaan gestart bij Magnus; ik heb goede herinneringen aan die tijd. Magnus heeft zich het afgelopen jaar aanzienlijk versterkt in beheer van SAP-systemen en IT-advisering. Nieuwe impulsen geven aan deze activiteiten is een uitdaging die mij op het lijf geschreven is", aldus Van den Bogaert.

Eerder dit jaar bundelde Magnus zijn krachten met Centric om ook hostingfaciliteiten te kunnen bieden. Daardoor kan Magnus nu voorzien in een compleet SAP-beheerconcept, vertelt Edwin Ardon, managing director van Magnus Technology Consultants. "Veel bedrijven willen zich van A tot Z verzekeren van de werking en kwaliteit van hun SAP-systeem. In samenwerking met Centric kunnen wij hier heel goed in voorzien. Deze versterkte propositie levert ons veel nieuwe, interessante opdrachten en klanten op. Mede daarom is Léon een welkome versterking van ons team."

Nieuws

* Léon van den Bogaert wordt director technology & managed services 17 november 2008

* OPG besteedt het SAP Technisch applicatiebeheer uit aan Magnus 29 oktober 2008

* Seminar `BW, BO, BI: Be Smart!' voor SAP/BO-gebruikers 30 september 2008

* Post-merger integration bij T-Mobile en Orange 21 juli 2008
* Tijdschriftproductieportal bij Sanoma Uitgevers 14 juli 2008
* Mediabenchmark ontwikkelt door als kennisplatform 30 juni 2008
* Betere besturing: ken uw organisatie-mechanismen 16 juni 2008
* Zorgverzekeraars volop bezig met verbeteren online dienstverlening 8 april 2008


* tel: +31 (0) 35 699 60 60