Zingende inpakker Angelo Cross biedt entertainment in winkels


ZWIJNDRECHT, 20081117 -- De komende maanden is Angelo Cross weer beschikbaar als `De zingende inpakker' om in diverse boek- en cadeauwinkels het kopende publiek te entertainen met zijn zang. In verband met de inkopen voor de komende feestdagen zal Angelo Cross het wachten bij de kassa's aanzienlijk plezieriger maken door o.a songs van zijn nieuwe cd ten gehore te brengen terwijl hij de aankopen van de klanten inpakt.

Aankomend talent
Deze week presenteerde Angelo Cross, de artiestennaam van Angelo van Bebberen, zijn eerste cd `Friends' waarop hij 15 schitterende nummers van bekende artiesten ten gehore brengt. In het recente verleden behaalde Angelo Cross, geïnspireerd door Jacques d'Ancona, al verschillende keren succes met o.a. landelijke talentenjachten waarbij hij diverse malen een eerste prijs in de wacht wist te slepen. Hij trad o.a. op in de musical Joseph and the amazing technicolor© dreamcoat van Andrew Loydd-Webber bij Rijnmond Theater Producties uit Rotterdam. Hij vertolkte daar op een schitterende manier een dubbelrol; die van Farao en Simeon.

Bijzondere optredens
Enige tijd geleden kwam Angelo Cross op de idee om als `De zingende inpakker' op te treden omdat dit duidelijk in een behoefte voorzag. Het wachten bij kassa's is nooit leuk, maar door zijn zang leert het publiek zich te ontspannen en komt men nog meer in de sfeer van de feestdagen.

Angelo Cross heeft inmiddels ook heel bijzondere optredens verzorgd o.a. als slotact tijdens het jaarcongres voor dove- en slechthorende mensen in Amsterdam. Terwijl hij zong werd het geheel in gebarentaal vertaald door een doventolk die naast hem op het toneel stond.