Webshop Air Trade Centre enorm succes


Omzetaandeel webshop nadert 30%

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL, 20081117 -- Begin 2008 introduceerde Air Trade Centre haar nieuwe website met webshop. Op deze plek vinden bezoekers behalve algemene informatie ook (technische) productinformatie en de online shop.

Air Trade Centre International is een handelsorganisatie die actief is in 11 landen in Europa en daarbuiten op het gebied van luchtverdeeltechniek en aanverwante producten.

Relaties die inloggen op de webshop via www.airtradecentre.com zien hun netto prijzen, voorraden en informatie over lopende orders. Op iedere order die via de webshop van Air Trade Centre wordt geplaatst, wordt 2% extra factuurkorting verleend.

Er kan worden gesproken van een enorm succes, aangezien in enkele maanden tijd het omzetaandeel van de webshop de 30% nadert, en dit aandeel stijgt nog steeds!

Air Trade Centre Nederland maakt deel uit van Air Trade Centre International (*1994), een van oorsprong Nederlands bedrijf dat zich beweegt op het terrein van heating, ventilatie en airconditioning (HVAC). Het verkoopt eigen producten en diensten met een duurzaam karakter. Als totaalleverancier voor de HVAC-markt is de strategie gericht op duurzame relaties door Single Sourcing en een breed en diep assortiment. Air Trade Centre International heeft 11 vestigingen in Europa en daarbuiten. Voorts bestaan in 10 landen strategische allianties met een partnerbedrijf.