NetASQ Nederland Signal Networking aan als distributeur


Signal Networking start met de distributie NetASQ per 1 december 2008

TIEL, 20081117 -- Per 1 december 2008 stelt NetASQ Nederland Signal Networking aan als distributeur voor NetASQ firewalls en Mfiltro antispam oplossingen.

`De keuze voor Signal Networking te Tiel was een logische beslissing`, volgens Rolf van Gent van NetASQ. Door de jarenlange distributie ervaring van new business development manager ing. Tom Jansen vanaf heden werkzaam bij Signal Networking, bereiken wij ruim 90% van het IT en ICT reseller kanaal. Er is bij Signal veel IT kennis en voldoende capacteit aanwezig om de NetASQ appliances te ondersteunen. Signal heeft daarbij een zeer groot IT resellerkanaal. Signal maakt onderdeel uit van de reeds sinds 1983 actieve Rednas groep, met bekende ICT distributeurs als Stebis, Maxcom en Videoguard. `Door de vele jaren ervaring in de distributie van Value Added IT en ICT producten en diensten is Signal in staat om snel en tegen minimale kosten onze markt positie te versterken`, aldus Rolf van Gent.

Signal zal zich vanaf 1 december volledig bezig houden met de nieuwe U series UTM firewalls en Mfiltro Antispam systemen.

ing. Tom Jansen van Signal meldt: "Met het merk NetASQ halen we een internationaal georienteerd A-merk binnen, dat een steeds belangrijkere positie binnen de professionele markt in Nederland verkrijgt. De prijs/kwaliteitsverhouding is bijzonder goed en ook op punten als garantie en service scoort NetASQ boven het gemiddelde. De producten van NetASQ zijn volledig afgestemd op de professionele en zakelijke gebruiker en passen goed in het profiel van onze afnemers`.

Om de positie van NetASQ te versterken biedt Signal een complete website aan voor bestaande en potentiele eindgebruikers. Deze website is te bezoeken via www.netasq.biz. De website zal binnenkort verder worden uitgebouwd tot een omgeving voor onze IT en ICT resellers om informatie en kennis met elkaar te kunnen delen. `NetASQ Nederland zal hierin actief participeren om de juiste informatie en ondersteuning te kunnen bieden via www.NetASQ.biz`, aldus Rolf van Gent.


Over NetASQ:
Netasq is een Frans bedrijf opgericht in 1998. NetASQ houdt zich uitsluitend bezig houdt met de ontwikkeling van internet beveiligings systemen. Netasq heeft sinds 1998 de Real-Time Intrusion Prevention Technologie: ASQ (Active Security Qualification) ontwikkeld. NetASQ biedt als enige deze ASQ technologie voor beveilging tegen aanvallen vanuit het internet. Naast deze technologie zijn in de systemen van NETASQ de beste security-technieken geintegreerd.

* Stateful inspection
* Deep Packet Inspection
* Intrusion Prevention
* Content Filtering
* Kaspersky Antivirus
* IPsec/SSL VPN
* PKI
* AntiSpam

Netasq is de enige Firewall op de markt met een geïntegreerd Real Time Intrusion Prevention System. De systemen van NetASQ detecteren in real time: hacks, attacks, trojans, worms, malware en adware. Omdat NetASQ de voordeur en achterdeur van uw bedrijf beveiligd al VPN-tunnel detecteert en direct blokkeert worden uw servers en systemen gevrijwaard ne niet belast. De technologie is gebaseerd op dynamische multi-layer inspectie en detecteert en blokkeert hackattempts in real-time. Tevens geeft ASQ informatie over P2P activity, wormen, trojans, vingerprint-scans etc.ASQ ziet de attacks al in de VPN-tunnel en kan deze dan meteen verijdelen. De ASQ technologie werkt dus preventief. Dit in tegenstelling tot de technologie in firewalls van ander fabrikanten.

//einde bericht

Bron: Signal Networking B.V.





Ingezonden persbericht