Ingezonden persbericht


persbericht

Partners in Unified Communications proby en startready sluiten overeenkomst

Culemborg, 17 november 2008 - ProBy Unified Communications heeft een partner-overeenkomst gesloten met StartReady, leverancier en ontwikkelaar van op Microsoft gebaseerde appliances. Met de ondertekening van deze overeenkomst neemt ProBy de Unified Communications Appliance van StartReady op in zijn portfolio. ProBy zal deze UC-appliance gaan verkopen, installeren en onderhouden.

ProBy is gespecialiseerd in Unified Communications. Het bedrijf koppelt telefonie, fax, e-mail, sms, videoconferencing en instant messaging aan elkaar tot één geïntegreerde oplossing. Door deze communicatiemiddelen op een efficiënte manier in te zetten, boeken ProBy's klanten aanzienlijke productiviteitswinst. Jan Hoofd, directeur bij ProBy, ziet de samenwerking met StartReady dan ook als een logische stap: "Wij kunnen onze klanten nu een keuze te bieden: of ze nemen Unified Communications af als SAAS (software as a service) of ze kunnen zelf de technologie in huis halen middels de appliance van StartReady. Het grote voordeel van StartReady's oplossingen is dat zij hardware en software tot één eindproduct bundelen, hetgeen de implementatie aanzienlijk vereenvoudigt. In de prijs zijn installatie, uitrol, beheer en (indien noodzakelijk) onderliggende Microsoft licenties meteen inbegrepen. Dat is wel zo overzichtelijk en het voorkomt onaangename verrassingen."

De UC-appliance van StartReady is gebaseerd op Microsoft's Office Communications Server 2007 (OCS). Het product ondersteunt nieuwe vormen van locatie-onafhankelijke samenwerking en maakt zakelijke communicatie goedkoper en efficiënter. Lucas Wensing, algemeen directeur van StartReady, herkent in ProBy een deskundige en gedreven partner: "We hoeven onze propositie niet aan hen uit te leggen. Zij kennen alle ins en outs van Unified Communications en dragen Het Nieuwe Werken ook uit in hun eigen aanpak. ProBy heeft alle kennis in huis om onze producten professioneel op de markt te zetten. Zij herkennen de toegevoegde waarde van onze UC-appliance en kunnen dat ook overbrengen op hun klanten."

Over proby

ProBy staat voor Productivity By Unified Communications. De professionals van ProBy hebben een gedegen achtergrond in de ICT en veel ervaring met het managen van klantcontacten in contactcenters en kantooromgevingen. ProBy richt zich op het realiseren van productiviteitsverbeteringen door de inzet van Unified Communications. Het bedrijf doet meer dan het installeren van (nieuwe) technologie. ProBy gaat een stap verder en adviseert organisaties over de toepassing van die technologie in hun bedrijfsprocessen. ProBy slaat zo een efficiënte en effectieve brug tussen nieuwe en oude technologie, tussen collega's onderling en tussen organisaties en hun klanten en leveranciers. www.proby.nl

Over StartReady

StartReady, opgericht door twee voormalig Microsoft medewerkers, werkt nauw samen met Microsoft en staat garant voor gedegen technologische kennis en marktervaring. Het bedrijf ontwikkelt gebruiksvriendelijke en laagdrempelige IT-oplossingen op basis van Microsoft-technologie. Door hardware en software te integreren tot één eindproduct, kunnen deze appliances zonder verdere installatie meteen in gebruik worden genomen. Gemakkelijk, betrouwbaar en stabiel. www.startready.com

Meer informatie voor de pers via:

Hans Schuurmans

06-1119401114

hschuurmans@proby.nl