Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CENTRAAL BUREAU VOOR DE RIJN- EN BINNENVAART
Rijn- en Binnenvaarthuis
Vasteland 12e, 3011 BL ROTTERDAM
Postbus 23133, 3001 KC ROTTERDAM
Telefoon: 010 - 798 98 00, fax: 010 - 412 90 91

Rotterdam, 17 november 2008

CBRB neemt afscheid van voorzitter jhr. H.J.M. van der Wyck

Tijdens het afscheid op 14 november jl. heeft burgemeester Opstelten aan de vertrekkende voorzitter, jhr. H.J.M. van der Wyck, de Johan van der Veekenpenning uitgereikt. Aansluitend heeft de voorzitter van de Rotterdam Port Promotion Council (RPPC), dhr. M.W. van Sluis RA, hem namens de RPPC de gouden Caland Penning uitgereikt.

Van der Wyck heeft zich sinds 1995 ingezet voor het CBRB, de grootste werkgevers- en ondernemersorganisatie in de binnenvaart. Hij is ook actief geweest voor onder meer rederij Nedlloyd, havenwerkgeversorganisatie Deltalinqs, de Rotterdam Port Promotion Council, de Nationale Havenraad, de SER en VNO-NCW.

De CBRB-leden hebben tijdens de algemene ledenvergadering de heer ir. P. Struijs als opvolger van jhr. H.J.M. van der Wyck gekozen.

De heer ir. P. Struijs heeft op 1 april jl. afscheid genomen als lid van de directie van het Havenbedrijf Rotterdam. Het CBRB is zeer verheugd dat hij bereid is gevonden, met zijn kennis en achtergrond, om de heer Van der Wyck op te volgen.

© CBRB Rotterdam, 17 november 2008

Noot voor de redactie (