KPN NV

Gratis adverteren in KPN Business Center Groningen

Den Haag, 17-11-08

Met Narrowcasting Easy van KPN maken ondernemers zelf hun bedrijfsreclame

KPN Business Center Groningen biedt Groningse ondernemers een week lang gratis bedrijfsreclame. Ondernemers kunnen met hun logo en productfoto's in het KPN Business Center hun eigen reclame-uiting samenstellen via Narrowcasting Easy van KPN. Deze reclame draait een week lang in het KPN Business Center waar wekelijks gemiddeld zo'n
1.000 bezoekers komen. Aan deze actie is een verkiezing verbonden, waarbij een van de deelnemende ondernemers kans maakt op een half jaar Narrowcasting Easy.

KPN nodigt alle Groningse ondernemers uit om op deze manier te experimenteren met Narrowcasting Easy. Een gebruikersvriendelijke manier om zelf reclame te maken en uit te zenden. Met Narrowcasting kunnen ondernemers gericht naar klanten communiceren via tv-schermen op de eigen winkelvloer. De Narrowcasting uitzending helpt de ondernemer door zijn acties en promoties op een attractieve manier onder de aandacht van de consument te brengen. Narrowcasting ondersteunt de winkelformule, heeft een professionele uitstraling en verzacht het wachten. De winkelervaring van de consument wordt hierdoor positief beïnvloed.

Software installeren hoeft niet
Met deze zeer directe vorm van communicatie kunnen ondernemers het koopgedrag van hun klanten positief beïnvloeden. Om gebruik te kunnen maken van Narrowcasting Easy zijn alleen een computer en een internetverbinding vereist. Zelf software installeren hoeft niet. Het pakket bevat een LCD beeldscherm, alle benodigde software plus beeldmateriaal, sjablonen en een player die beelden op het scherm regelt. Montage, service, beheer, onderhoud en software updates zijn bij de prijs inbegrepen.

Looptijd actie
De actie loopt nog tot 30 november 2008 in het KPN Business Center Groningen aan de Kieler Bocht 17.

Managed-ICT-dienstverlening
Narrowcasting Easy maakt deel uit van de managed-ICT-dienstverlening van KPN voor de zakelijke markt. Hiermee komt KPN tegemoet aan de behoefte van veel ondernemers om bij één leverancier terecht te kunnen voor zowel telecom- als ICT-oplossingen. Meer informatie over Narrowcasting en Narrowcasting Easy is te vinden op www.kpn.com, trefwoord `narrowcasting', bellen naar het KPN Business Center kan ook: (050) 549 2577.