Gemeente Tilburg

Nummer 08686GO Datum 17 november 2008

Vervangen bomen Frans Listzstraat Werkzaamheden starten 24 november 2008 24 November starten een aantal werkzaamheden in de Frans Listzstraat, in opdracht van de gemeente Tilburg. Het betreft het vervangen van de 12 bestaande perenbomen door 8 Chinese sierkers (Prunus ŽUminekoŽ) en 8 valse tulpenbomen (Magnoia kobus).

Inhoud werkzaamheden De werkzaamheden bestaan uit: - Verwijderen van 12 bestaande bomen. Bezoekadres - Aanbrengen groeiplaatsverbetering. Dit houdt in dat er onder de toekomstige boom Stadhuisplein 130 nieuwe grond word aangebracht zodat de boom in de toekomst goed kan groeien - Aanbrengen 16 nieuwe bomen; Postadres Postbus 90155 Tijdelijke verkeersmaatregelen 5000 LH Tilburg Ter hoogte van de werkzaamheden is het trottoir deels afgesloten. Wij verzoeken u vriendelijk géén auto's te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden. Doorkiesnummer 013 542 8549 Uitvoeringsplanning Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer 2 weken. Slecht weer kan leiden tot een wijziging in de planning.

Mogelijke overlast · geluidsoverlast door af- en aanvoer van materialen en machines. · Beperkt parkeren. Het trottoir word deels afgesloten ter hoogte van de te planten bomen en deels ter plaatse van de hoekwoningen ten behoeve van aanvoer materiaal en materieel.

Meer informatie Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met