Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Delen riool in Neede gereinigd

De gemeente gaat in de weken 48, 49 en 50 aan de slag met de hoofdriolering in Neede. In de onderstaande straten zullen delen van de hoofdriolering worden schoongemaakt. Tijdens de schoonmaakwerkzaamheden wordt het riool ook geïnspecteerd.

Het reinigen van het riool gebeurt onder hoge druk. Dat betekent dat er een mogelijkheid bestaat dat - tijdens het reinigen - het afvalwater via de toiletpot omhoog komt. Het is raadzaam om de toiletpot tijdens de werkzaamheden gesloten te houden. Het kan voorkomen dat er water omhoog spat. U kunt een emmer met water bovenop het deksel van de toiletpot zetten om te voorkomen dat het deksel gaat klapperen. Om eventuele stankoverlast te voorkomen kunt u een natte handdoek op de schrob- en/of doucheputjes leggen.

In de komende weken wordt er gewerkt in:

* Bergstraat, Borculoseweg, Fazantweg, Gruttostraat, Hofmaat, Kievitstraat, Kronenkamp, Leeuwerikstraat, Merelstraat, Oude Borculoseweg, Stationsweg en Willem Sluiterstraat.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer A. Verhoeve van de gemeentelijke afdeling Beheer en Onderhoud, telefoon 0545-250 548.

Trefwoorden Riool
Wijk/regio Neede
Mutatiedatum 17/11/2008