Politie Zeeland


---


O-2228-2008 Aanrijding in Goes
In de Van Dusseldorpstraat in Goes vond maandag omstreeks 13.45 uur een aanrijding plaats.
Een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Noord-Beveland reed vanaf 'Ockenburg' rechtdoor de Van Dusseldorpstraat in. Net op het moment dat hij een meisje op de fiets, met een passagier achterop, wilde inhalen, sloeg zij linksaf. Dit met een aanrijding als gevolg, waarbij de bromfietser zijn knie verwondde. Zijn kleding, helm en bromfiets raakten beschadigd. De jongen is voor behandeling naar de huisartsenpost geweest. Het onbekende meisje is, samen met haar passagier, in de auto van een passant gestapt. Zij zou naar het ziekenhuis worden gebracht vanwege een pijnlijke elleboog. Echter zij is noch in het ziekenhuis noch bij de huisartsenpost geweest.
De politie wil graag in contact komen met het meisje. Ook haar passagier, de automobilist en eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden. Dit kan bij het politiebureau in Goes of telefonisch: 0900-8844.

O-2229-2008 Man van fiets gevallen, Goes
Een 67-jarige Man uit Goes is maandag omstreeks 14.30 uur in de Wijngaardstraat in zijn woonplaats van zijn fiets gevallen.
De man dat hij van zijn fiets was gevallen doordat een auto hem tegen de stoep had gedrukt. Hij is met zijn hoofd tegen een gevel gevallen en per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar de E.H.B.O.

Z-2230-2008 Inbraak in zorginstelling, Hulst
In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een zorginstelling aan de Truffinoweg in Hulst.
Er werd een deur geforceerd en verschillende ruimtes werden doorzocht. In een van de ruimtes werd een kluis opengebroken waaruit meer dan duizend euro werd gestolen.

Z-2231-2008 Meisje met bromfiets gevallen, Axel
In Axel is zondag omstreeks 16.00 uur een 16-jarig meisje uit Terneuzen met haar bromfiets op het fietspad tussen Spui en Margrette gevallen.
Uit de richting van het Spui kwam een onbekend gebleven automobilist haar tegemoet rijden. Deze slingerde een aantal keren over de weg en kwam telkens op haar weggedeelte. Omdat het meisje bang was voor een aanrijding is zij het naastgelegen fietspad opgereden waar zij met haar bromfiets onderuit ging. Zij is met een pijnlijk been per ambulance naar de huisartsenpost gebracht. Haar bromfiets raakte beschadigd. De automobilist is niet gestopt. Het meisje verklaarde dat twee jongens op een brommer zijn gestopt om te kijken hoe het met haar ging. Deze jongens hebben mogelijk ook e.e.a. zien gebeuren.
De politie is op zoek naar deze jongens en eventuele andere getuigen van wat zich op het Spui heeft afgespeeld. Zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Terneuzen of bellen naar 0900-8844.





Politie Zeeland