Ingezonden persbericht


TOP, Techniek Ontmoetings Punt heeft het doel cultuur,

wetenschap en techniek toegankelijk maken voor een

breed publiek, een ontmoetingspunt te zijn waarin alle

mogelijke activiteiten plaats kunnen vinden om cultuur,

wetenschap en techniek met elkaar te verbinden.

Persbericht

Delft, 17 november 2008

De toekomst van de stad: Delft in 2030
meepraten met Delft Design, TOP en VNO-NCW

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe Ruimtelijke Structuurvisie Delft 2030. Omdat deze visie voor alle burgers consequenties heeft, organiseren Delft Design en TOP in samenwerking met VNO-NCW een bijeenkomst over dit onderwerp. Op donderdag 20 november is iedereen vanaf 16.00 uur van harte welkom om mee te praten over de toekomst van Delft in het Techniek Ontmoetings Punt.

Wethouder Ruimtelijke Ordening en Verkeer & Vervoer Anne Koning schetst deze avond hoe Delft er naar verwachting uitziet in 2030. Wat is de ambitie? Welke ruimtelijke opgaven liggen er en hoe gaan we die realiseren? Wat zijn de grote projecten en hoe verhoudt de ambitie zich tot ontwikkelingen in de regio (Haaglanden, Zuidvleugel)?

Aansluitend wordt er, onder het genot van een smakelijk hapje en een drankje, een reflectie "spel" op de structuurvisie met de aanwezigen gespeeld.

Programma
16:00 - zaal open
16:30 - ontvangst en introductie door dhr. F.Bazelmans (VNO NCW) 16:40 - presentatie ontwikkeling Ruimtelijke Structuurvisie Delft 2030 door wethouder mevr. A.Koning
17:30 - vragen- en opmerkingen vanuit de zaal 17:45 - hapje en drankje tijdens het reflectie"spel" op de structuurvisie 18:30 - introductie door mevr. I.Hulshof (voorzitter Delft Design) 18:40 - toelichting totstandkoming stadsvisie Rotterdam door mevr. A.Sanson (directrice DS&V Rotterdam) 19:30 - afsluiting programma met aansluitend gelegenheid tot napraten

Entree: ¤ 10,- incl. maaltijd en drankjes (*).
Aanmelden bij: Mevrouw N. Merks, nelmerksknetsch@wanadoo.nl
* Leden van VNO NCW gratis

***************