Forum


18 november 2008
Bijeenkomst

Vooraankondiging

Mentoring: Koersen op kwaliteit

Tweede landelijke conferentie van het Kennispunt Mentoring

In Nederland worden op dit moment verschillende projecten op het gebied van mentoring uitgevoerd. Vele daarvan varen op het succes van mentoring als een bewezen effectieve methode, maar stellen nagenoeg geen kwaliteitseisen vast. Het gevolg daarvan is dat veel mentorinitiatieven na een vliegende start vaak weer net zo snel verdwijnen.

Het Kennispunt Mentoring wil een bijdrage leveren aan het vergroten van de kwaliteit en duurzaamheid van mentorprojecten. Hiervoor organiseert het Kennispunt op dinsdag 18 november 2008 de tweede landelijke conferentie `Mentoring: Koersen op kwaliteit.

De conferentie vindt plaats in Regardz Eenhoorn in Amersfoort en is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij mentoring en deze methodiek wil inzetten om de schoolloopbaan van leerlingen te verbeteren.

Het definitieve programma van de conferentie en het digitale aanmeldingsformulier zullen vanaf 1 oktober 2008 beschikbaar zijn op de website van Kennispunt Mentoring: www.mentoringwijzer.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Priscilla Magee van FORUM, Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling, 030 - 297 43 21. E-mailen kan ook: p.magee@forum.nl

forum sardes ced

Datum en plaats
dinsdag 18 november 2008

Nadere informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Priscilla Magee
FORUM, Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling tel.: 030 - 297 43 21
e-mail: p.magee@forum.nl