Syntens


---

Exclusieve netwerksessies tijdens Business Meeting Twente 2008

Met onverwachte partners spetterende ideeën ontwikkelen voor een wel heel aantrekkelijk Twente⦠Grenzeloos kansen voor uw eigen bedrijf ontdekken⦠Vernieuwenâ¦!

Graag nodigt Syntens ù uit voor de brainstormsessie die wij, samen met Business Meeting Twente en de Twentsche Courant Tubantia organiseren! Op 18 en 19 november, van 10.30 tot 12.30 uur vormt u een belangrijke schakel in deze inspirerende en exclusieve netwerksessie waar topondernemers uit Twente bij elkaar komen om verfrissende concepten te bedenken. De sessie op 18 november wordt speciaal georganiseerd voor grootbedrijven in Twente en directe omgeving en op 19 november komen MKB-ondernemers uit Twente aan het woord.

In de sfeervolle omgeving van de âBoerderijâ bij het Expo Center in Hengelo maakt u kennis met andere bijzondere en succesvolle ondernemers. Wij zorgen voor de juiste ambiance, u geeft uw ervaring en visie. Samen gaat u -tijdens creatieve brainstormsessies- aan de slag met themaâs die in Twente spelen. Infrastructuur (bereikbaarheid, ruimte voor bedrijvigheid), innovatie (arbeidsmarkt, innovativiteit, risicokapitaal, internationale handel), ondernemersklimaat (wet- en regelgeving, overheid)⦠Ideeën met veel potentie worden na deze dag verder uitgewerkt.

De sessie ademt de sfeer van onverwachte ontmoetingen, nieuwe kennissen, nieuwe kansen, actie en resultaat. U gaat naar huis boordevol inspiratie, met verfrissende concepten, nieuwe contacten en samenwerkingskansen. U kunt Twente op de kaart zetten!

Programma
10.30 Ontvangst door Jos van de Werken van Syntens 10.35 Voorstelronde
10.45 Toelichting programma en werkwijze creatieve methoden 10.55 Ronde 1: Infrastructuur
11.10 Ronde 2: Innovatie
11.25 Ronde 3: Ondernemersklimaat
11.40 Kijken, keuren en kiezen
11.55 Uitwerking concept in groepen
12.15 Presentatie
12.25 Concluderen, afspreken, plannen
12.30 Gezamenlijke lunch
13.30 Opening Business Meeting Twente 2008

Business Meeting Twente
Een boeiend programma, inspirerende sprekers, professionele beursvloer, netwerkcafé met hoogwaardige catering en de uitreiking van de Beste Werkgever Award maken dit evenement tot een succesvol ondernemersplatform.

Business Meeting Twente onderscheidt zich op een bijzondere manier. Een zeer groot aantal ondernemers, managers en bestuurders zijn één keer per jaar op loopafstand van elkaar te vinden. Zo ontstaat een unieke gelegenheid waar beslissers elkaar graag ontmoeten. www.businessmeeting-twente.nl

Meer informatie? Neem contact op met Debby van Wijngaarden van Syntens, bereikbaar op 088 â 444 0 456. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.