SOCUTERA-seminar 2008 met uitreiking van SOCUTERA-Prijs 2008

27/10/2008 15:22

InSignis Communicatietrajecten

Dinsdag 18 november 2008, vindt in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum het jaarlijkse SOCUTERA-Seminar plaats. Hoogtepunt van de middag zal de uitreiking van de SOCUTERA-Prijs zijn, een beloning die door een vakjury wordt toegekend aan de beste SOCUTERA-uitzending van het afgelopen jaar.

Daarnaast wordt onder leiding van dagvoorzitter Suzanne Bosman een drietal deskundigen aan de tand gevoeld over het hoe, de kunst en het resultaat van het verleiden van de doelgroep, w.o René van Dammen, kijkcijferexpert van de Nederlandse Publieke Omroep; Jan Bloeming, communicatiedeskundige en tv-regiseur, werkzaam bij WWAV en Jacqueline Solleveld, Communicatie en PR Manager van het Revalidatiefonds.

SOCUTERA

SOCUTERA stelt al sinds 1964 op alle publieke televisienetten zendtijd beschikbaar aan Goede Doelen en stimuleert hen een zo aansprekend mogelijke uitzending te maken met een optimale effectiviteit. Voor de uitzendtijd die SOCUTERA ter beschikking stelt, komen alle Goede Doelen in aanmerking. De voorwaarde is dat ze beschikken over een CBF-keur danwel een door het CBF erkend Goed Doel zijn en in het bezit zijn van een verklaring van geen bezwaar.

SOCUTERA-Seminar

Ieder jaar organiseert SOCUTERA het SOCUTERA-Seminar, waar alle Goede Doelen die via SOCUTERA uitzenden voor worden uitgenodigd. Het SOCUTERA-Seminar is primair bedoeld om de Goede Doelen te helpen bij het verbeteren van hun uitzendingen. Secundair is de mogelijkheid om elkaar eens onder het genot van een drankje te spreken. Het Seminar van dit jaar vindt plaats op dinsdag 18 november in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Het thema is 'De kunst van het verleiden'.

SOCUTERA-Prijs

Hoogtepunt tijdens het SOCUTERA-Seminar zal de uitreiking van de SOCUTERA-Prijs 2008 zijn. Deze prijs, een fraai bronzen beeld en drie gratis uitzendingen, zal worden toegekend aan het Goede Doel dat afgelopen jaar de beste SOCUTERA-uitzending verzorgde. De vakjury die de SOCUTERA-Prijs 2008 toe zal kennen, bestaat uit mensen die hun sporen op het gebied van televisie en de charitatieve sector hebben verdiend en staat onder leiding van Jan de Jong, Mediadirecteur NOS. De uitreiking van de SOCUTERA-Prijs 2008 staat gepland om 15.45 uur. Het SOCUTERA-Seminar begint om 13.00 uur.


-------------------





http://www.socutera.nl