Telematica Instituut


Symposium "Mobiele diensten ontwerpen & exploiteren", 18 november

2008-11-06
Het ontwerpen van succesvolle mobiele diensten is geen eenvoudige opgave. Een briljant idee is één ding; dit idee ontwikkelen tot een succesvolle dienst is weer iets anders. Want hoe moeten dienstenaanbieders dan mobiele diensten met echt toegevoegde waarde ontwikkelen en exploiteren? Hoe sluit een dienst aan bij de behoeften, mogelijkheden en context van de gebruiker? En wat zijn levensvatbare business modellen? Het Freeband project Frux, gemanaged door het Telematica Instituut, organiseert op 18 november in Amsterdam een symposium dat praktische inzichten biedt voor het ontwikkelen van levensvatbare businessmodellen voor mobiele diensten.

We gaan o.a. in op de vraag hoe je een dienst kunt ontwerpen MET mensen in plaats van voor mensen, want dat maakt dat een dienst sneller geaccepteerd en gebruikt wordt. Ook maken we inzichtelijk hoe op een systematische wijze een levensvatbaar business model ontworpen kan worden. Daarbij zijn de dienst `an sich', inzet van technologie, achterliggende organisatie en financiële aspecten van belang. Klik hier voor meer informatie.

Voor wie?
Dit symposium is interessant voor managers, marketeers en ontwikkelaars, die betrokken zijn bij de ontwikkeling of het op de markt brengen van mobiele diensten.

Aanmelden?
Registreren kan via deze link.