Gemeente Capelle a/d IJssel

Bijeenkomst `Oostgaarde voor alle generaties'

Op dinsdagavond 18 november organiseert de gemeente de bijeenkomst `Oostgaarde voor alle generaties'.

Op dinsdagavond 18 november organiseert de gemeente de bijeenkomst `Oostgaarde voor alle generaties'. Onderwerp van gesprek is de toekomst van wonen, welzijn en zorg in de wijk Oostgaarde. Wijkwethouder Martin Ponte opent de bijeenkomst, die van 18.00 tot 21.00 uur duurt.

De invulling van de avond bestaat uit een aantal gesprekken met aanwezigen over huidige en toekomstige voorzieningen/diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De gedachte hierachter is dat bewoners in Schollevaar zo lang mogelijk zelfstandig en actief moeten kunnen blijven meedoen aan het leven van alledag. Daarvoor is nodig, dat er voorzieningen en diensten in de wijk zijn die dat mogelijk maken. Maar ook dat die voorzieningen en diensten goed op elkaar zijn afgestemd.

Iedereen die over dit onderwerp - ook wel de woonzorgzone genoemd - wil meepraten, is vanaf 17.30 uur van harte welkom in de ontmoetingsruimte op de begane grond van De Roo van Capelle aan de Baronie 326. Er is een (gratis) broodjesmaaltijd. In verband met de voorbereiding van de bijeenkomst wil de gemeente graag weten op hoeveel deelnemers ze kan rekenen. U kunt zich per e-mail aanmelden bij
a.van.herk@capelleaandenijssel.nl.