Gemeente Enschede

ROC en Gemeente samen in de draaideur!

Dinsdag 18 november worden om 10.30 uur twee outfits uit de kledingcollectie van Lotte Drostenberg, student aan de mode-opleiding bij het ROC van Twente, onthuld in twee draaideuren van het Stadskantoor aan de Hengelosestraat.

De Gemeente Enschede en de directie van het MBO College voor Vormgeving, Mode & Media, onderdeel van het ROC van Twente, hebben de handen ineen geslagen bij zoeken naar een gepaste invulling van de etalages in de twee draaideuren van het Stadskantoor. Elke maand krijgen studenten de gelegenheid om hun werkstukken en kunstwerken aan een breed publiek te tonen. Een kans die door directie en studenten met beide handen is aangegrepen. De gemeente Enschede ziet dit experiment als een eigentijdse vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lotte Drostenberg bijt het spits af met twee outfits uit haar collectie met als thema: "I love Holland". In december zijn twee andere studenten aan de beurt. Hun collecties zijn in goud en paars, aansluitend bij de sfeer van de feestmaand. In 2009 komen ook de studies Vormgeving en Media in beeld.

Geplaatst: 13 november 2008.

13 november 2008