Gemeente Haren

Openbare Vergaderingen

13/11/2008

Informatiebijeenkomst WMO beleid

De openbare informatiebijeenkomst voor de gemeenteraad wordt gehouden op 18 november 2008 van 20.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis.

Agenda:

20.00 uur start van de presentatie. De heer Fred Landwaart, directeur van de Stichting Welzijn Ouderen Haren en Margot IJlst, beleidsmedewerker WMO verzorgen deze presentatie. De presentatie duurt ongeveer een half uur. Daarna is er voor de raadsleden gelegenheid tot het stellen van vragen.

Doel:
Informeren over de wijze waarop het WMO beleidsplan is opgenomen in de beleidsbegroting 2009 en in de meerjaren beschikkingen 2009-2012 die zijn afgesloten met gesubsidieerde instellingen. Hoe zijn de beleidsvoornemens uit het beleidsplan WMO `Thuis in haren, goed voor elkaar' vertaald in de prestatie afspraken met de partners.

Milieu-adviesraad

De MAR vergadert op maandag 17 november 2008 om 20.00 uur in 't Clockhuys, Brinkhorst 3 in Haren

Agenda

1. Opening

2. Mededelingen/ingekomen stukken

3. Verslag vergadering 20-10-2008

4. Adviezenlijst MAR

5. Rondvraag/Wat verder ter tafel komt

6. Sluiting

Nationaal (beek- en esdorpen) landschap Drentsche Aa

De 23 e openbare vergadering van het Overlegorgaan/Gebiedscommissie zal worden gehouden op maandag 17 november om 16:00 uur in Restaurant Perron 3, Zuidlaarderweg 14 in Tynaarlo.

Drentsche Aa

Op de agenda staan onder andere:

* pMJP-Jaarprogramma 2009

* Stand van zaken lopende projecten en nieuwe projectvoorstellen

De agendastukken liggen voor aanvang van de vergadering op de leestafel ter inzage. Ook kunt u de documenten inzien op de internetpagina http://www.drentscheaa.nl/. Daar kunt u ook een abonnement op de halfjaarlijkse nieuwsbrief "Doorstroom" van het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa aanvragen.

Voorafgaand aan de vergadering is er de mogelijkheid uw mening te geven over zaken die het Nationaal Landschap Drentsche Aa betreffen. U kunt zich hiervoor aanmelden voor aanvang van de vergadering bij de secretaris. Voor informatie over het Nationaal Landschap Drentsche Aa kunt u terecht op onze website www.drentscheaa.nl