VakantieVeilingen.nl introduceert: Veiling van de Dag.nl

17/11/2008 17:19

Emesa

VakantieVeilingen.nl start deze week met een nieuwe actie: de Veiling van de Dag (www.veilingvandedag.nl) . Elke werkdag staat een specifiek arrangement of vakantie centraal. Van dit arrangement worden op 1 dag zoveel mogelijk items per opbod geveild. Bij een test zijn vorige week op 1 dag al vijftig beauty arrangementen voor de Zwaluwhoeve geveild. De bezoekers bepalen zelf hoeveel ze voor een arrangement willen bieden.

Elke 5 minuten een winnaar

"Dinsdag 18 november veilen we honderd hotelarrangementenn na elkaar. Dat betekent dat veilingen soms maar een paar minuten duren. De kans dat de hoogste bieder voor bijvoorbeeld slechts Euro 10,- twee dagen weg kan, is reëel" zegt Marcel Beemsterboer, directeur van Emesa, de uitgever van de websites VakantieVeilingen.nl en Veiling van de Dag.nl.

Van weekendje weg tot een nijlcruise

De komende periode worden zeer diverse arrangementen als Veiling van de Dag geveild. Romantische weekendjes weg, cruises op de Nijl, beauty arrangementen, zonvakanties en theater arrangementen worden verkocht voor een prijs, die de consument er voor wil bieden. De veilingmeester bepaalt vooraf hoe lang een veiling loopt. Dat kan variëren van vijf minuten tot een paar uur. Het spelelement, waarbij de ene bieder de andere probeert te overtroeven, draagt bij aan een levendige veiling. Omdat de veiling start bij Euro 1,-, is het voor iedereen aantrekkelijk om mee te doen. Meebieden is simpel en gratis.

Veel deelnemers

"Omdat de veilingen elkaar zo snel opvolgen, is het spannend om de veilingen te blijven volgen. Veel mensen kijken hoe de veiling afloopt en zorgen voor extra bezoek op de website Veiling van de Dag.nl ", zegt Marcel Beemsterboer. " Naast vermelding op onze eigen websites werken we ook samen met dagblad Metro, waar elke werkdag de Veiling van de Dag aangekondigd wordt. Daarnaast kunnen mensen zich abonneren op een dagelijks e-mail bericht, zodat ze als eerste weten wat er die dag geveild gaat worden." Ook het bijzondere karakter van de aangeboden arrangementen zal veel bezoekers verleiden. Afgelopen week bijvoorbeeld werden voor Sunweb reizen naar Gambia geveild.

Vakantieveilingen.nl

De Veiling van de Dag is een aanvulling op de veilingwebsite VakantieVeilingen.nl, waar continu op diverse vakantie arrangementen geboden kan worden. Dat het meedoen aan veilingen steeds populairder wordt blijkt wel uit het feit dat in oktober meer dan tweeduizend vakanties per opbod geveild zijn en dat zich intussen meer dan 240.000 mensen geabonneerd hebben op de wekelijkse nieuwsbrief van Vakantieveilingen.nl.





http://www.vakantieveilingen.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (