K.V Archivarissen


Gemeente Moerdijk: winnaar Mailprofs Kwaliteitsaward 2008

De DIV afdeling van de Gemeente Moerdijk mag zich DIV afdeling van het jaar noemen. Op 13 november werd aan het enthousiaste DIV team van deze Brabantse gemeente de Mailprofs Kwaliteitsaward toegekend. Dat gebeurde tijdens het drukbezochte SOD-jaarcongres in Den Bosch, gewijd aan het thema WABO en BAG, nieuwe uitdagingen voor DIV.

De prijs, die wordt ondersteund door de VNG, de SOD, de NVBA, Document@work en de Stichting GO, ging vorig jaar naar de gemeente Delft. Dit jaar was, behalve Gemeente Moerdijk en Gemeente Gouda, voor het eerst ook een DIV afdeling buiten de overheid genomineerd, namelijk van Schering Plough (voorheen Organon). De onafhankelijk jury noemde in haar rapport onder meer de klantgerichtheid en de collegiale samenwerking als redenen om de prijs deze keer toe te kennen aan Gemeente Moerdijk.

In 2009 wordt opnieuw de Mailprofs Kwaliteitsaward uitgereikt. DIV afdelingen kunnen ook volgend jaar weer meestrijden om de titel DIV afdeling van het jaar.

Meer informatie over de Mailprofs Kwaliteitsaward vindt u op: www.mailprofskwaliteitsaward.nl

Heeft u verdere vragen dan kunt u contact opnemen met Nonja Voorhaar, Productmanager DIV bij Mailprofs: 06 224 22 325 of nonja.voorhaar@mailprofs.nl