Beetjehulp.nl biedt persoonlijke website aan klanten

18/11/2008 12:05

Rotero Groep

Ook na het afronden van een aankoop blijft beetjehulp.nl betrokken bij de klant

Online makelaarsdienst beetjehulp.nl biedt woningkopers vanaf vandaag een leuk nieuw hulpmiddel aan. Elke klant die een woning bij beetjehulp.nl koopt, krijgt een persoonlijke website van KijkMijnHuis. Dit platform biedt persoonlijke websites vol tips en adviezen die men nodig kan hebben na afloop van het kopen van een woning. Op deze manier verleent beetjehulp.nl de klant niet alleen tijdens het verkoopproces begeleiding, maar ook na aankoop van een woning. De persoonlijke website wordt kosteloos aangeboden door beetjehulp.nl.

"Als internetmakelaar kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met initiatieven als KijkMijnHuis. Het medium internet wordt steeds belangrijker in het delen van ervaringen bij mensen. Tegenwoordig wordt er wat af geblogd en hebben steeds meer mensen een eigen website. Een persoonlijke website voor de klant sluit naadloos aan op deze ontwikkelingen en heeft volop mogelijkheden. Zo kun je zelfs automatisch de foto's van je woning op je Hyves pagina zetten. Op deze manier kun je met iedereen de ontwikkelingen van je verhuizing delen", aldus René Noorman, directeur beetjehulp.nl.

De persoonlijke website heeft vele mogelijkheden. Er staat uitgebreide informatie en adviezen op over verhuizen, energie, brandbeveiliging, inrichting van je woning en nog veel meer. De koper kan foto's van zijn nieuwe woning plaatsen, zijn verhuizing plannen, een verhuisdagboek bijhouden en familie en vrienden kunnen leuke berichten achterlaten. In de Digikluis kan de koper veilig alle documenten omtrent een nieuwe woning opslaan, zoals adressen, bouwtekeningen, offertes etc.

"KijkMijnHuis heeft voor een koper van een nieuwe woning een aantal handige tools ontwikkeld en beschikbaar gesteld. Op deze manier hoeft de klant niet het hele internet uit te pluizen om aan de benodigde informatie te komen. Via de website krijgt men gedoseerd en op een makkelijke manier alle informatie voorgeschoteld", aldus Gert van Dorsten, beetjehulp-makelaar.

Iedereen die een persoonlijke website activeert ondersteunt tevens de stichting Homeplan door middel van een donatie die beschikbaar wordt gesteld door KijkMijnHuis. Deze stichting bouwt huizen in ontwikkelingslanden. "Wij vinden het belangrijk om ook op maatschappelijk gebied een steentje bij te dragen", aldus René Noorman, directeur beetjehulp.nl.

Woning te koop zetten bij beetjehulp.nl

Met beetjehulp.nl kun je zelf je huis verkopen via internet met hulp van een lokale NVM-makelaar. Consumenten die hun woning willen verkopen kunnen zich aanmelden op www.beetjehulp.nl. De dienst is in heel Nederland beschikbaar met ondersteuning van lokale NVM-makelaars.





http://www.beetjehulp.nl