Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Hattem - fietster gewond na aanrijding                    |

Op maandagmiddag 17 november raakte een fietsster uit Hattem gewond na een aanrijding met een vrachtauto aan de Dorpsweg in Hattem. De vrouw is met een mogelijke botbreuk opgenomen in het ziekenhuis.


De aanrijding vond plaats omstreeks 14:30 uur. De vrouw fietste over de Dorpsweg richting de Grote Gracht toen zij werd aangereden door de vrachtauto. De 27-jarige vrachtautochauffeur uit Oldebroek zag de vrouw vermoedelijk over het hoofd toen hij haar passeerde. De vrouw werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

|     |Hattem - fietsster gewond na aanrijding met scooter       |

Op maandagmiddag 17 november raakte een 12-jarige fietsster gewond na een aanrijding met een scooter aan de Zuiderzeestraatweg in Hattem. Het meisje is met buikklachten overgebracht naar het ziekenhuis.


Het ongeval gebeurde omstreeks 15:30 uur. Het meisje fietste over de Zuiderzeestraatweg en kwam vanuit de richting Zwolle. De 17-jarige scooterbestuurder reed in de dezelfde richting en kwam in botsing met de fietsster tijdens het inhalen. Waardoor ze in botsing kwamen is vooralsnog onbekend. Het meisje is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ze is ter controle opgenomen in verband met buikklachten. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

|     |Ermelo - gewond na ongeval                                |

Op maandagmiddag 17 november raakte een 19-jarige fietsster uit Ermelo gewond na een aanrijding met een personenauto op de rotonde Horsterweg/Kolbaanweg in haar woonplaats. De vrouw werd met een hoofdwond en rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis.


De aanrijding vond plaats omstreeks 18:00 uur. Een 30-jarige automobilist uit Amersfoort reed vanaf de Horsterweg de rotonde op en zag daarbij de fietsster vermoedelijk over het hoofd. De vrouw kwam door de aanrijding ten val en raakte gewond. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie maakt proces-verbaal op van deze aanrijding.

|     |Epe - twee mannen gewond bij ongeval                      |

Bij een aanrijding op de A 50 onder Vaassen zijn dinsdagochtend 19 november de inzittenden van een autogewond geraakt. Zij zijn opgenomen in het ziekenhuis. De aanrijding zorgde voor een lange file.


De aanrijding vond omstreeks 08.15 uur plaats tussen de afslagen Apeldoorn-Noord en Vaassen. Een 55-jarige automobilist uit Tilburg reed richting Zwolle en had even onvoldoende aandacht voor het verkeer. Hierbij botste hij tegen een voor hem rijdende auto bestuurd door een 35-jarige Arnhemmer. Door de klap van de aanrijding draaide deze auto om z'n as, raakte een verkeersbord en kwam op z'n kant naast de rijbaan terecht. De Arnhemmer en zijn 26-jarige passagier uit Wageningen raakten gewond en zijn met diverse verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en opgenomen. Door de ravage raakte een deel van de rijbaan geblokkeerd en ontstond er een enorme file vanuit de richting Apeldoorn. Tegen de Tilburger wordt proces-verbaal opgemaakt.


EINDE BERICHTEN.

-----------------------

(





(



---- --