Gemeente Anna Paulowna


Polderse brandweerman koninklijk onderscheiden

De heer H. van Baaren (54) ontving uit handen van Joyce Sylvester, waarnemend burgemeester van de gemeente, een koninklijke onderscheiding. Van Baaren is vanaf 1983 lid van de vrijwillige brandweer Anna Paulowna, post Kleine Sluis. Hij neemt op 30 november 2008 afscheid van de brandweer. Hij wordt gekwalificeerd als iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst afgelopen zaterdag 15 november in café De Jonge Prins in t Zand, hebben veel brandweerlieden uit de omgeving een brandweeronderscheiding en diploma ontvangen. Dit was de eerste keer dat het Veiligheidsbureau van de gemeenten Anna Paulowna, Schagen en Zijpe de avond organiseerde.
Naast de heer Van Baaren ontvingen nog vijf brandweerlieden uit de gemeente Zijpe een koninklijke onderscheiding. Ze zijn allen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
De complete lijst met namen en uitgereikte onderscheidingen en diplomas zijn te vinden door op de onderstaande link te klikken.

Te downloaden:

* Overzicht onderscheidingen brandweer 15 november 2008.pdf (16.8 KB)

Brandweer