Lisse - Overval op juwelier

Vluchtscooter teruggevonden

Lisse, 18-11-2008 o Op dinsdag 18 november hebben twee mannen een juwelier aan de Kanaalstraat in Lisse overvallen. Rond 09.20 uur, stapten de twee mannen naar binnen en bedreigden het aanwezige personeel.

De verdachten konden waardevolle sieraden uit de winkel wegnemen en gingen er op een scooter vandoor. De politie werd onmiddellijk via een overvalalarm opgeroepen waardoor binnen een mum van tijd agenten ter plaatse waren en in de omgeving uitkeken naar de twee mannen. De scooter werd even later op de Grachtweg verlaten aangetroffen. Met man en macht werd er naar de daders doorgezocht, maar helaas zonder resultaat.

De technische recherche onderzoekt de winkel en de plaats waar de scooter is achtergelaten op sporen. Mogelijk dat deze sporen kunnen leiden naar de daders. De politie roept getuigen op om zich te melden bij de politie via 0900-8844. Indien men anoniem wenst te blijven kan er ook gebeld worden naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De traumahelikopter die rond hetzelfde tijdstip in de lucht hing had niets te maken met de overval, maar was in Lisse elders nodig vanwege een reanimatie.