Gemeente Dongeradeel



---

Woningbouw Hantum

Binnenkort kunnen in Hantum bouwkavels worden uitgegeven. De dorpsuitbreiding aan de Pastorijlân is een aantrekkelijke woonlocatie waar in totaal 10 percelen bouwterreinen worden gerealiseerd. De 1^e fase bestaat uit 2 kavels ten behoeve van vrijstaande woningen en 2 kavels ten behoeve van de bouw van één blok twee-onder-een-kap woningen. Deze fase is inmiddels gerealiseerd.

Nu wordt de 2^e fase uitgegeven. Hierin worden 4 kavels ten behoeve van vrijstaande woningen en 2 kavels voor een blok twee-onder-één-kap woningen uitgegeven.

In de loop van 2009 zal het bestemmingsplan Doarpen in werking treden. Dan kunnen de kavels worden verkocht. Vooruitlopend hierop zullen de kavels nu via een openbare verloting in reservering worden uitgegeven: De verloting van de 6 kavels is op maandag 15 december 2008 om 19.30 uur in dorpshuis dAld Skoalle, Tsjerkestrjitte 4 te Hantum.

Als u belangstelling heeft voor een kavel en graag mee wilt doen aan de verloting dan kunt u dit vóór 12 december 2008 telefonisch doorgeven aan Josephina Hofman, tel.: (0519) 298749 of Aafke Talma, tel.: (0519) 574 442.
Een informatiepakket is verkrijgbaar bij de balie Bouwen en Wonen in het gemeentehuis, Koningstraat 13 te Dokkum of kan telefonisch op één van beide bovenstaande telefoonnummers worden aangevraagd. Meer informatie is ook te vinden op de site van de gemeente Dongeradeel, www.dongeradeel.nl . Hier kunt u digitaal aangeven een informatiepakket te willen ontvangen en u kunt digitaal aangeven mee te willen doen aan de verloting.

Degenen die al toegezegd hebben gekregen een informatiepakket te zullen ontvangen, hoeven niet op deze advertentie te reageren.