Wat doen we met oma deze kerst?

18/11/2008 15:05

JKMC Holding B.V.

Telefonisch groepsoverleg tussen familieleden wordt met de nadere feestdagen in zicht in toenemende mate toegepast om tijdig voor alle familieleden duidelijkheid te scheppen en (groot)ouders gerust te stellen waar ze welkom zijn.

Einde oeverloos heen en weer bellen

Om niet onnodig oeverloos heen en weer te moeten bellen, onnodige misverstanden te voorkomen en ruzies te vermijden vindt er de komende dagen veelvuldig telefonisch gezamenlijk familieoverleg plaats. Ringcall verwacht ook dit jaar gedurende de komende weken weer een piek in telefonisch familieoverleg. De simpele en betaalbare werkwijze stimuleert dit particulier gebruik.

Familie, vrienden en bekenden

Ringcall constateert naast de reguliere stijgende omzet van zakelijke afnemers in vergelijking met vorig jaar een toename in particuliere telefonische vergaderingen en verwacht een verviervoudiging van de afzet. Naast familie en vriendenoverleg, zijn het vooral ook (sport)teams, (belleggings)clubs en verenigingen van diverse pluimage die periodiek gebruik van Ringcall maken. In vergelijking met vorig jaar is dit gebruik verdriedubbeld.

Einde persbericht





http://ringcall.nl