Sensation verhuist naar Hasselt

18/11/2008 16:35

PR Newswire

BRUSSELS, November 18 /PRNewswire/ -- Na vier uitverkochte prachtedities in het Antwerpse Sportpaleis, verhuist Sensation naar Hasselt. Dit jaar mogen we de spectaculaire Ocean Of White show verwelkomen.

Multimedia News Release: http://www.prnewswire.com/mnr/id-t/36053/

4 jaar geleden was België het allereerste land waar Sensation buiten de Nederlandse grens plaatsvond, en daar zijn we nog steeds erg trots op. Maar in de loop der jaren is Sensation geëvolueerd tot een internationaal fenomeen. In 2009 zal Sensation in meer dan 22 landen plaatsvinden op 4 continenten, met onder ander edities in Chili, Australië, Spanje, Tsechië, Polen, Duitsland...

Samen met de wereldwijde expansie van Sensation is ook de show exponentieel gegroeid. In België is de Ethias-arena de enige locatie waar de volledige productie inclusief de 80 meter lange fonteinshow in past. De prachtige hal heeft haar kwaliteiten ondertussen meermaals bewezen en is de gedroomde thuis voor de hoogmis van het jaar. Hasselt, here we come!

De voorverkoop start wereldwijd op zaterdag 22 November

Voorverkoop:
Voorverkoop start op zaterdag 22 November
Alle info: http://www.sensation.com

Over Sensation

In 2000 ging Sensation van start in Amsterdam en sindsdien hebben meer dan een half miljoen mensen van over heel de wereld getuige mogen zijn van één van 's werelds meest spectaculair dans en muziek evenement.

De allereerste editie van Sensation vond plaats in de Amsterdam ArenA - het thuisfront van voetbalclub Ajax. Maar liefst 20.000 clubbers hebben kunnen genieten van het eerste sensationeel fenomeen.

In 2001 werd Sensation, zoals wij het nu kennen, geboren. Als eerbetoon aan zijn broer Miles (die mee ID? oprichtte voordat hij om het leven kwam in een tragisch auto ongeluk) vroeg Duncan Stutterheim, Sensation CEO, alle bezoekers van Sensation om zich volledig in het wit te op te tooien zoals op Miles' begrafenis.

80 percent van de 40 000 (!) bezoekers respecteerden de wens van Stutterheim en verscheen in het wit. De dress code was zo fantastisch en overweldigend dat de witte gloed niet meer uit het Sensation verhaal is verdwenen. Be part of the night - Dress in white!

Contact: Christophe Van den Branden;
Phone - +32-479959652
email - christophe@id-t.be

Contact: Christophe Van den Branden; Phone - +32-479959652, email - christophe@id-t.be






-