Hersenstichting Nederland wint Socutera-Prijs 2008

18/11/2008 17:30

InSignis Communicatietrajecten

Hilversum, 18 november 2008 - Hersenstichting Nederland heeft voor het tweede opeenvolgende jaar de SOCUTERA-Prijs gewonnen. De jury beoordeelde de uitzending van de Hersenstichting als één welke is voorzien van goede teksten en een goede regie, een duidelijke boodschap heeft, verrassend en onderscheidend is. Kortom: televisie van nu.

De prijs wordt toegekend aan de Goede Doelen-organisatie die de beste SOCUTERA-uitzending van het jaar heeft gemaakt en werd op 18 november 2008 tijdens het SOCUTERA-seminar in Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum uitgereikt aan de directeur van de Hersenstichting Nederland, de heer Peter Schoof.

SOCUTERA

SOCUTERA stelt al sinds 1964 op alle publieke televisienetten zendtijd beschikbaar aan Goede Doelen en stimuleert hen een zo aansprekend mogelijke uitzending te maken met een optimale effectiviteit. Voor de uitzendtijd die SOCUTERA ter beschikking stelt, komen alle Goede Doelen in aanmerking. De voorwaarde is dat ze beschikken over een CBF-keur danwel een door het CBF erkend Goed Doel zijn en in het bezit zijn van een verklaring van geen bezwaar.