Gemeente Nieuwegein


* wedstrijd mooiste sint of zwarte pietje bij de intocht sinterklaas vreeswijk

Wedstrijd mooiste sint of zwarte Pietje bij de intocht Sinterklaas Vreeswijk

donderdag, 30 oktober 2008
Sinterklaas heeft laten weten het leuk te vinden als kinderen op 15 november tijdens de rijtour van Sinterklaas achter de Sint verkleed meelopen als zwarte Piet of Sinterklaas. Zij mogen ook iets anders bedenken wat met het sinterklaasfeest te maken heeft, zoals fiets of bolderkar ombouwen tot een stoomboot of dak met schoorsteen óf te veranderen in het paard van sinterklaas.

meisje als sinterklaasje Sinterklaas heeft mooie prijzen klaar liggen voor de mooiste zwarte Piet, Sinterklaas of bouwsel. Op het plein bij Visser Elektro, Dorpsstraat 3/4 zal Sinterklaas bekendmaken wie de prijzen gewonnen hebben. De andere deelnemertjes krijgen allemaal een prijsje.

Let op: deelnemertjes aan de wedstrijd (tot en met 8 jaar) moeten zich wel vooraf opgeven door inleveren van daar te krijgen inschrijvingsformulieren, anders komen zij niet in aanmerking voor de (eventuele) prijzen. Opgave bij: slagerij Koekman, slagerij Post of bij Coop-Compactsuper Pardoel.

Dat opgeven kunnen zij doen tot 14 november 19.00 uur en op zaterdag 15 november tussen 12.00 tot 14.00 uur aan een speciale kraam op de hoek van de Dorpsstraat/Koninginnenlaan.

Informatie: http://www.promotievreeswijk.nl/ of 06-10713861