Gemeente Heeze-Leende


Donderdag weekmarkt: niet parkeren op het plein

Iedere donderdag vindt op het gemeentehuisplein de weekmarkt plaats. Van woensdag 17.00 uur tot donderdag 13.00 uur mag er dan ook niet geparkeerd worden op deze locatie. Dat is nog niet bij iedereen bekend zo blijkt elke woensdagavond weer. De kramenzetter belt dan de marktmeester met het verzoek actie te ondernemen omdat er een motorvoertuig staat geparkeerd op het marktterrein en wel zodanig dat de kramenzetter zijn kramen niet kan plaatsen.

De aanwezige verkeersborden zijn duidelijk, staan aan beide ingangen van het plein en hebben een onderbord. Daarnaast heeft de gemeente meerdere malen via deze rubriek aandacht gevraagd voor het parkeren.

Eerste auto weggesleept

Op woensdag 12 november 2008 werd de eerste auto in het kader van de wegsleepverordening weggesleept. De kosten van het slepen, naast een eventuele bekeuring van de politie, liepen op tot EUR 251,23.

Hierbij wijzen wij u nogmaals op het aanwezige parkeerverbod van woensdag 17.00 uur tot donderdag 13.00 uur. Het opbouwen van de weekmarkt wordt zo een stuk makkelijker. Het parkeren in een parkeerverbod kan dus leiden tot een proces-verbaal of het wegslepen van het voertuig!

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de marktmeester de heer W. Janssen, via telefoonnummer 040 - 22 41 439.