Crosscheck Networks demonstreert producten voor het testen en simuleren van services tijdens de Gartner Application Architecture Summit

18/11/2008 18:40

PR Newswire

BOSTON, November 18 /PRNewswire/ --
Crosscheck Networks, Inc., marktleider op het gebied van hulpmiddelen voor het testen en simuleren van services, heeft aangekondigd dat zij haar producten en oplossingen zal presenteren en demonstreren tijdens de Gartner Application Architecture, Development and Integration Summit van 8 tot 10 december in Las Vegas, waar het bedrijf te vinden zal zijn op Stand T.

Tijdens deze beurs zal Crosscheck Networks demonstreren hoe het testen en simuleren van bedrijfsservices de kosten, complexiteit en duur van serviceactiviteiten kan verlagen en kan bijdragen tot een betere naleving van standaards voor zakelijk bestuur.

"In het licht van de economische onrust, zullen ondernemingen die snel hun kosten omlaag weten te brengen en erin slagen de efficiëntie van hun bedrijf te verhogen op het meeste succes kunnen rekenen," aldus Neeraj Agarwal, algemeen partner van Battery Ventures en adviseur bij Crosscheck Networks. "Door middel van het testen en simuleren van services kunnen bedrijven de implementatie van nieuwe services versnellen zonder concessies te doen aan de kwaliteit, en tegelijkertijd een kostenbesparing en verhoging van de efficiëntie van hun processen realiseren."

Tijdens de Gartner Application Architecture Summit zal Crosscheck Networks de volgende functies voor het testen en simuleren van services demonstreren:


-- Evalueren van services

-- Testen van XSD-schema's

-- Synchroon en asynchroon testen van de prestaties van services
-- Testen van beveiliging van de servicegerichte architectuur
-- Opstellen en toepassen van beleid in een organisatie
-- Point-and-Click WSDL- en XML-simulatie

-- Functionele naleving van client

-- Parallelle ontwikkeling van consumenten- en producentenservices
-- Geïntegreerd testen met HP Quality Center

Over Crosscheck Networks
De missie van Crosscheck Networks bestaat uit het bieden van producten voor het testen, onderzoeken en besturen van webservices voor ondernemingen. De producten van Crosscheck Networks voorzien kwaliteitsborgingsspecialisten, beveiligingspersoneel en nalevingsfunctionarissen van de benodigde informatie betreffende de functionele volledigheid, schaalbaarheid, veiligheid en interoperabiliteit van hun servicegerichte architectuur. Met behulp van SOAPSonar(TM) -- een toonaangevend product voor het uitgebreid testen van een servicegerichte architectuur -- kunnen IT-specialisten beter gefundeerde beslissingen maken, waardoor hun bedrijven beter kunnen voldoen aan kwaliteitsdoelstellingen en wettelijke voorschriften. Deze benadering voor het onderzoeken van de servicegerichte architectuur is de eerste binnen de branche waarin veiligheid, naleving, prestaties en functionele terugkoppeling binnen één architectuurraamwerk zijn samengebracht. Deze benadering maakt het mogelijk het product overal in te zetten - van de kern tot aan de rand van de onderneming. Bezoek Crosscheck Networks op http://www.crosschecknet.com/.

Rizwan Mallal van Crosscheck Networks, Inc., +1-617-938-3956






-