Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Exact Seminar van De Computerwacht over forse omzetgroei

Alphen a/d Rijn, 21 oktober 2008, De Computerwacht organiseert op 18 november a.s. een middagseminar voor haar relaties over Exact Synergy CRM. André Hagelen geeft als ondernemer en topspreker de presentatie "7 basisprincipes voor forse omzetgroei" Met succes inspireerde hij mensen en bedrijven op diverse congressen en seminars, waaronder het Nationaal MKB Congres, waar hij tot de beste spreker ooit werd gekwalificeerd. Hij inspireert en raakt de kern van CRM (Customer Relation Management). De specialisten van De Computerwacht vullen het programma hierna verder in met de Exact Synergy software toepassingen.

Basisprincipes omzetgroei
"Ik verdiep me al lange tijd in succesvolle bedrijven. Wat maakt het ene bedrijf succesvol, terwijl de ander ploetert om te overleven? Waarom weet de één voortdurend te groeien, terwijl de ander stilstaat? Een kwestie van geluk? Mijn conclusie: succesvolle bedrijven maken bewust of onbewust gebruik van een aantal disciplines die ze structureel doorvoeren", aldus Andre Hagelen.

Exact Synergy CRM

Exact Synergy CRM is het platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed wordt ingezet. Exact Synergy CRM integreert informatiestromen en geeft organisaties houvast zodat medewerkers optimaal kunnen samenwerken en presteren. CRM als hulpmiddel bij het binden en vinden van klanten.

Partner Exact
De Computerwacht is al tien jaar een succesvolle partner van Exact. In 2007 is het bedrijf genomineerd voor de Exact Rising Star Award, hetgeen iets zegt over de ambities en de snelle omzetgroei.

Over De Computerwacht
De Computerwacht in Alphen aan den Rijn heeft zich in haar 10-jarig bestaan ontwikkeld tot een full service ICT-organisatie met ruim 40 medewerkers en ca. 600 klanten. Voor het MKB levert zij ICT-oplossingen en consultancy op het gebied van Netwerken, Managed Services, Hosting, Informatieopslag, Telecom en Exact Software. Hierdoor kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten en zorgt De Computerwacht dat hun ICT automatisch goed werkt. Inmiddels heeft De Computerwacht meer dan 1200 netwerkservers in beheer met ruim 5000 werkplekken op ruim 400 locaties door geheel Nederland.

---------------------------------------Einde Persbericht---------------------------------------------------------------------