Gemeente Zwolle

Oproep aan de Zwolse sportorganisaties

Datum uitgave persbericht: 11/03/2008

De gemeente Zwolle is bezig met het opstellen van een Masterplan Sportaccommodaties. Op basis van het Masterplan worden voor nu en in de toekomst keuzes gemaakt voor het gewenste sportaccommodatieaanbod in Zwolle. Het gaat hier om onder andere kwantiteit, kwaliteit en spreiding in relatie tot de ontwikkelingen van de stad. Adviesbureau Hopman Andres Consultants heeft de opdracht gekregen het Masterplan in samenwerking met de gemeente op te stellen.

Hoewel het project nog volop gaande is, wil de gemeente de Zwolse sportwereld graag in een bijeenkomst informeren over het verloop van het onderzoek en de eerste bevindingen. Daarnaast worden de bevindingen bij de gebruikers en aanbieders van sportaccommodaties getoetst. Op- en aanmerkingen leveren een waardevolle bijdrage tot een realistisch plan.

Informatiebijeenkomst

De Zwolse sportorganisaties worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze informatiebijeenkomst. De informatiebijeenkomst vindt plaats op 18 november 2008 van 19.30 tot 21.30 uur in de Raadzaal van het Stadhuis (Grote Kerkplein 15). Voor deze bijeenkomst kunt u zich tot 15 november a.s. aanmelden bij Kim Wink via e-mail: k.wink@zwolle.nl. Gezien de beperkte ruimte kunnen maximaal 2 vertegenwoordigers per organisatie aan de bijeenkomst te laten deelnemen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim Wink via e-mail: k.wink@zwolle.nl.

Bron: afdeling Communicatie
Datum van 03-11-2008 tot 02-12-2008