Gemeente Moerdijk


04-11-2008: Kom meepraten over parkeren !

VISIE OP DE TOEKOMST VAN PARKEREN

Onder het motto "meedoen en meepraten met de gemeenteraad' bent u van harte uitgenodigd op :

Dinsdag 18 november as. vanaf 19.30 uur in de Moerdijkzaal van het gemeentehuis in Zevenbergen

Kunnen we straks nog parkeren in de centra van onze kernen? En hoe zit het met woonwijken? Staat de auto in 2030 nog thuis voor de deur? Gaan we overal in de gemeente betaald parkeren? Discussieer mee over de toekomst van parkeren in de gemeente Moerdijk.

U praat op deze bijeenkomst met dorps- en stadsraden, winkeliersverenigingen,vertegenwoordigers van de politie, de Brabants Zeeuwse werkgevers (BZW), Zuidelijke Land-, en Tuinbouw Organisatie (ZLTO) en Veilig Verkeer Nederland (VVN) en de raadsleden van de commissie Fysieke Infrastructuur.

Tijdens de avond is de centrale vraag: wat speelt er en is er echt sprake van een parkeerprobleem? Er wordt ingegaan op trends en ontwikkelingen waarmee in de toekomst rekening gehouden moet worden om de gemeente bereikbaar én economisch vitaal te houden. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan de toename van autobezit en autogebruik en de economische groei.

We discussiëren onder andere over de stellingen betaald parkeren is dé oplossing voor parkeerproblematiek en de verkeersoverlast in onze gemeente valt best mee. De bijeenkomst is niet bedoeld om te discussiëren over duurzaam veilige schoolomgeving, omdat dit via andere wegen wordt opgepakt.

Meer informatie vindt u ook in de rubriek "politiek en bestuur" van deze website.