Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 10 november 2008

Autodesk demonstreert zijn plant solutions op Plant-Tech 08

Autodesk, leverancier van 2D- en 3D-ontwerpsoftware en totaaloplossingen op CAD/CAM-gebied, demonstreert zijn pakketten AutoCAD P&ID 2009 en Autodesk NavisWorks op Plant-Tech 08, het internationale congres voor plant engineering & design dat op 18 en 19 november in het World Forum in Den Haag plaatsvindt. Autodesk is bovendien sponsorpartner van het congres en het levert met Mike Malkin een spreker voor een van de paneldiscussies.

Het Plant-Tech-congres richt zich op de professionals in de olie- en gasindustrie en op iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij Plant Information Management. Het congres gaat met name in op data creation en manipulation in alle fasen van de Plant Life Cycle. Tijdens het congres wordt een aantal paneldiscussies gehouden. Op donderdag 18 november kunnen bezoekers van 16.45 u tot 17.45 u de paneldiscussie 'PID, Back to the Beginning' bijwonen, waaraan Mike Malkin, Business Development Autodesk Plant Solutions zal deelnemen.

"We zijn erg blij dat Autodesk Plant Solutions Plant-Tech 08 sponsort," zegt Miguel A. Munoz Tomas, conference manager van Plant-Tech 2008. "Autodesk Plant Solutions heeft de afgelopen jaren klinkende resultaten weten te boeken. Het ziet ernaar uit dat ook 2009 een heel goed jaar wordt voor Autodesk, met de nieuwe producten die op stapel staan en de gerealiseerde toename van het aantal wereldwijde resellers. De inbreng en de deelname van een bedrijf met de reikwijdte van Autodesk is voor Plant-Tech 08 dan ook zeer welkom."


---