Ordina Beheer NV

Ordina sluit overeenkomst met Postkantoren BV voor ICT-dienstverlening

Postkantoren BV, een joint venture van TNT Post BV (TNT NV) en Postbank NV (ING Groep NV) en Ordina hebben een overeenkomst getekend met een looptijd van 3,5 jaar. De overeenkomst betreft het uitvoeren van beheer op front- en backoffice-systemen.

In 1999 heeft Postkantoren BV het beheer van haar ICT-diensten in de frontoffice al ondergebracht bij Ordina. Uitbreiding van de dienstverlening wordt ingegeven door het besluit van de aandeelhouders van Postkantoren om de joint venture per juli 2012 te beëindigen. Met de overeenkomst garandeert Ordina de continuïteit van ICT-dienstverlening aan Postkantoren BV.

Over Ordina Ordina werkt met circa 5.300 medewerkers binnen de Nederlandse en Belgische markt aan de verbetering van bedrijfsprocessen. Wij doen dit door te adviseren, ondersteunende applicaties te ontwikkelen of door complete processen, inclusief ICT, over te nemen. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Midkap Index.