Knuffel uit de magnetron, nieuw warmtealternatief

18/11/2008 08:00

Vedeve Oirschot B.V.

Oirschot - Op zoek naar een beetje warmte? Stop eens een beer in je magnetron. Een konijn kan ook, of een hond. Ouders die een aaibaar alternatief zoeken voor de traditionele warmwaterkruik, hebben vanaf nu een nieuwe keuze: de magnetronknuffel. Het gebruik is eenvoudig. Door de magnetronknuffel negentig seconden in de magnetron te verwarmen, straalt het beestje urenlang behaaglijke warmte uit. De vulling bestaat uit een honderd procent natuurlijke vulling van granen en lavendel. De knuffel ruikt daarom ook nog eens heel aangenaam.

"De magnetronknuffel is eigenlijk een knuffelbeest met een geheimpje", vertelt Ton van de Ven, die de magnetronknuffel in Nederland introduceert. "Het is in de eerste plaats een hele zachte en lieve knuffel, maar hij kan nog iets, wat andere knuffels níet kunnen. Hij geeft warmte."

De magnetronknuffel combineert dus een knuffel met een kruik. "Iedereen kent dat wel, een kind heeft last van buikpijn, is rillerig of kan niet goed in slaap komen", vertelt Van de Ven. "Vroeger gaf moeder dan een kruik. Vanaf nu kan ze de eigen vertrouwde knuffel van haar kind even 'opwarmen'. Daarna stopt ze haar kind met zijn eigen geurige en lekker warme knuffel in bed."

De magnetronknuffel zij o.a. via internet verkrijgbaar (www.magnetronbeer.nl)

Het geheim van de beesten is de vulling. Die bestaat uit een combinatie van granen en lavendel. De granen nemen de energie van de magnetron of de stralingswarmte van een gewone oven of radiator in zich op en geven die heel gelijkmatig gedurende de uren daarna af. De lavendel zorgt ervoor dat de knuffel ook lekker blijft ruiken. Op dit moment zijn er vijftien modellen in verschillende kleuren verkrijgbaar: beren, een hond, ForeverFriends kruiken, eenden, konijnen schapen en o.a. varkens. Alle beestjes hebben een heerlijk zachte vacht, die garant staat voor uren troost en knuffelplezier.

Overigens kan de magnetronknuffel ook andersom werken. "Stop de knuffel drie uur in de diepvries en daarna geeft hij urenlang verkoeling", aldus Van de Ven.





http://www.magnetronbeer.nl