Brandon Spear benoemd tot Chief Operations Officer van Quadrem

18/11/2008 09:10

PR Newswire

AMSTERDAM, Nederland en DALLAS, November 18 /PRNewswire/ --
Quadrem, een internationale leverancier van oplossingen voor aanbodbeheersing, heeft Brandon Spear benoemd tot Chief Operations Officer. In zijn nieuwe functie zal Brandon toezicht blijven houden op Quadrem's activiteiten voor acht regionale kantoren in zes continenten. Daarnaast zal Brandon de onderzoek- en ontwikkelingteams van Quadrem leiden tijdens het opbouwen van volgende generatie systemen die klanten in staat stellen leveringsketens op een betrouwbare en efficiënte manier te gebruiken.

Brandon was eerder werkzaam als Quadrem's Senior Vicepresident van Activiteiten. In 2006 verhuisde hij hiervoor van Johannesburg naar de VS. Hij begon in 2002 bij Quadrem als Regionale Vicepresident voor Quadrem Afrika. Hij lanceerde het bedrijf in die regio en leidde het uiteindelijk naar de positie van grootste oplossingenleverancier voor aanbodbeheersing in Afrika.

"Door Brandon's leiderschap werd Quadrem in staat gesteld de snelle groei van het nieuwe bedrijf te ondersteunen en een dienst te leveren waarmee Quadrem via verwijzingen nog steeds nieuwe klanten aanwint," aldus Charles Jackson, Quadrem CEO. "Zijn kennis van op Internetgebaseerde internationale handel versterkt onze visie en de uitvoering van waardelevering aan zowel klanten die kopen als klanten die leveren."

"Quadrem's activiteiten- en technologieteams doen voor niemand onder en het is een plezier om met zo een getalenteerde, internationale organisatie te werken," zei Spear. "Ik kijk uit naar de uitdagingen en prestaties die vóór ons liggen bij het afstemmen van dit bedrijf en bij het produceren van nieuwe oplossingen die de kosten van toeleveringsketens verminderen."

Over Quadrem
Quadrem (http://www.quadrem.com) levert oplossingen "op aanvraag" die aanbestedingsmanagement en hun leveranciers over de hele wereld in staat stellen processen te automatiseren, prestaties te verbeteren en de kosten van de toeleveringsketen te verminderen. Quadrem heeft één van de grootste elektronisch verbonden leveranciersnetwerken gebouwd waarbij haar klanten in één keer verbonden zijn met de gemeenschap en niet hoeven te investeren in meerdere één-op-één verbindingen. Onder de kerncompetenties vallen e- sourcing, e-aanbesteding, e-facturering, contractmanagement en management, leverancier relatiemanagement, elektronische catalogi en
hoofdgegevensmanagement. Quadrem werd opgericht in 2000 en heeft locaties in Australia, Brazilië, Canada, Chili, China, Frankrijk, Mexico, Nederland, Peru, Singapore, Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.
Katherine Kirkpatrick van Quadrem, +1-214-872-1328, kkirkpatrick@quadrem.com






-