Ingezonden persbericht


Persbericht

Mathijs van der Vlis aangesteld als consultant bij Partake Consulting

Utrecht, 18 november 2008 - Partake Consulting heeft Mathijs van der Vlis (32) aangesteld als consultant. Mathijs van der Vlis gaat het Financial Reporting Solutions team versterken en zich in het bijzonder richten op financiële consolidatie, budgettering en planning.

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Mathijs van der Vlis werkzaam geweest als freelancer op het gebied van managementinformatiesystemen. Vervolgens heeft hij diverse consultancy en projectmanagement functies bekleed op het gebied van trainingen, financiële consolidatie, budgetting en planning bij Allshare, Corpsoft en Infor Global Solutions.

Over Partake Consulting
Partake Consulting adviseert over de mogelijkheden, de toepassingen en het gebruik van consolidatiesystemen, managementinformatiesystemen en financiële rapportagesystemen en implementeert deze systemen. Partake Consulting adviseert meer dan 200 grote corporates in Europa (waaronder 50% van de AEX-genoteerde fondsen). Partake Consulting heeft kantoren in Parijs, Brussel, Dusseldorf en Utrecht.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht