Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
november 2008

De Nederlandse Carrièredagen 2008 groot succes
Nieuwe beurs ook volgend jaar in Amsterdam RAI

De hoge opkomst van studenten, starters en (young) professionals overtrof dit weekeinde alle verwachtingen van De Nederlandse Carrièredagen. Op deze eerste editie van de nieuwe carrièrebeurs werd kennis gemaakt met topwerkgevers uit diverse branches. De opening van het evenement werd feestelijk ingeluid door Olympisch goud winnaar Maarten van der Weijden en gastvrouw Lieke van Lexmond. Ook gaf Van der Weijden een interessante workshop waarin hij bezoekers van nuttige carrièretips voorzag. Buiten toonaangevende bedrijven die zich presenteerden vonden er diverse workshops en debatten plaats. Na het oriënteren konden de bezoekers genieten van optredens van onder andere Thomas Berge en Loïs Lane.

Succesformule
De hoge opkomst van studenten en starters bij De Nederlandse Carrièredagen is te danken aan de unieke formule waar de beurs bekend om staat. Het Jobnet Career Event, De Traineestraat® en De Juridische Carrièredag zorgden ervoor dat bezoekers en exposanten op een efficiënte manier met elkaar in contact konden komen. Ook olympisch goud winnaar Maarten Van der Weijden was te spreken over de organisatie van De Nederlandse Carrièredagen: "Mij spreekt deze manier van oriënteren zeer aan. De Nederlandse Carrièredagen bieden een mooie kans voor werkzoekenden en werkgevers om elkaar te ontmoeten en face-to-face kennis te maken. Beiden krijgen een eerste indruk over elkaar in een informele en ongedwongen setting". De workshop van Van der Weijden trok ook veel bekijks; een grote groep bezoekers was benieuwd naar zijn persoonlijke carrièretips. Belangstellenden van De Nederlandse Carrièredagen konden zich al vanaf 20 oktober op een unieke manier voorbereiden op de beurs met behulp van De Virtuele Carrièredagen. Op www.virtuelecarrieredagen.nl was het mogelijk een virtueel bezoek aan de beursvloer te plegen. Veel studenten en starters hebben afgelopen weken van deze unieke mogelijkheid gebruik gemaakt door online bedrijfspresentaties en vacatures te bekijken.

Toekomstplannen
Na het overweldigende succes van afgelopen weekend werd de nieuwe datum van De Nederlandse Carrièredagen bekend gemaakt. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 november 2009 zal de tweede editie van de succesvolle beurs plaatsvinden.

Overige informatie

Websites: www.carrieredagen.nl
www.virtuelecarrieredagen.nl

Persinformatie

Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie over De Nederlandse Carrièredagen neemt u dan contact op met Cristèl Klandermans via 010-2140593 of cristel@misspublicity.nl. Buiten kantooruren en in het weekend belt u met 06-54200966.

Bent u geïnteresseerd in algemene persinformatie of hoge resolutie beeldmateriaal neemt u dan via onderstaande gegevens contact op met MissPublicity Marketing & PR.


---- --