Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mobile messaging specialist mBalance stelt Danny Spee aan als controller

Amsterdam, 18 november 2008 - Danny Spee is als controller in dienst getreden bij mobile messaging specialist mBalance. Spee (34) zal het management adviseren en deel uitmaken van het Finance and Admin team.

Spee werkte voorheen acht jaar bij Orange / T-Mobile, de laatste jaren als manager van de control-afdeling. In deze hoedanigheid hield hij zich onder andere bezig met verbetertrajecten rondom management reporting en control, investeringsbeslissingen, beslissingen rondom productlanceringen, integratievraagstukken en benchmarkstudies. Tevens was hij nauw betrokken bij de verkoop van Orange aan T-Mobile. Daarvoor werkte hij bij de assurence-tak van KPMG, waar hij enkele grote internationale klanten in zijn portefeuille had.

Het moment dat de overname van Orange door T-Mobile was afgerond en de eerste integratiestappen van de twee mobiele operators gezet, was voor Spee aanleiding op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging: 'Ik wilde mijn blikveld verruimen en mijn takenpakket verbreden. Het liefst bij een relatief kleine, maar snelgroeiende en internationale organisatie. Dit alles vond ik bij mBalance.'

mBalance is gespecialiseerd in innovatieve en hoogwaardige software die mobiele operators in staat stelt hun SMS-infrastructuur te exploiteren en een grote verscheidenheid aan SMS-diensten aan te bieden. De message routing-,security-, en storage-functionaliteiten van mBalance worden wereldwijd toegepast.

Bij mBalance gaat Spee zich naast controlwerkzaamheden bezighouden met het verder structureren en professionaliseren van de organisatie. 'Tot mijn taken behoren onder meer het verbeteren van de systemen, werkwijzen en procedures, en het leggen van de relatie tussen de financiële gegevens en de bedrijfsresultaten en hieruit eenduidige managementinformatie destilleren', aldus Spee. Hij ziet volop mogelijkheden: 'Het is een snelgroeiend bedrijf waar echte passie, dynamiek en gedrevenheid heerst, zowel bij het management als op de werkvloer.' Marien van Ouwerkerk, algemeen directeur van mBalance, is verheugd met de komst van Spee: 'mBalance is in anderhalf jaar tijd gegroeid van 40 naar 85 medewerkers, loopt voorop met nieuwe producten en realiseert jaarlijkse een forse omzetstijging. Je merkt dat daardoor andere requirements ontstaan, zoals een inzichtelijke projectadministratie en meer gedetailleerde managementinformatie. Spee kan met zijn ruime ervaring mBalance helpen zich verder te ontwikkelen en voor te bereiden op de toekomst.'

Over mBalance

mBalance is een erkende expert op het gebied van mobile messaging. mBalance voorziet mobiele netwerkoperators, system integrators en OEM's van een grote verscheidenheid aan innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten en diensten op het gebied van SS.7 en mobile messaging. De onderneming is een betrouwbare partner voor de telecommunicatie-industrie op het gebied van message security en routing. mBalance levert geavanceerde oplossingen voor GSM, UMTS, CDMA en TDMA netwerken.

Perscontact:

mBalance

Ronald Cornelisse

T 06 45 21 87 06

E ronald.cornelisse@mbalance.com

Lubbers & De Jong

Wilco Rutenfrans

T 020 421 0565

E wilco@l-dj.nl