CIS-Group genomineerd voor Young High Growth Awards 2008


WEERT, 20081027 -- Als deelnemer van de Young High Growth Awards 2008 werd de directie van CIS-Group vorige week aangenaam verrast door een bezoek van een afgevaardigde van de High Growth Awards. Namens de jury werd medegedeeld dat CIS-Group genomineerd is voor de Young High Growth Awards 2008. Daarmee behoort CIS-Group tot een van de best en snelst groeiende bedrijven in de regio.

Op 28 oktober 2008 wordt deze nominatie vermeld in het BIZZ-vakblad voor ondernemers. Op 18 november 2008 worden de (Young) High Growth Awards uitgereikt in het Figi Theater in Zeist. Per regio wordt dan de Young High Growth Award en de bronzen, zilveren en gouden Award uitgereikt.

Wat zijn de Young High Growth Awards?
Speciaal voor ondernemingen die nog geen vijf jaar bestaan, maar wel ontzettend snel groeien, zijn er de Young High Growth Awards. Net zoals bij de High Growth Awards speelt niet alleen de kwantitatieve groei een rol, maar ook de kwaliteit van de groei. De onderneming moet minimaal drie jaar bestaan. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven. De kwalitatieve beoordeling vindt haar basis in het Port4Growth Groeimodel. Een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers. De organisatie is in handen van Port4Growth, het platform voor groeibedrijven. De (Young) High Growth Awards vormen hét podium voor Nederlandse groeibedrijven.

Over CIS-Group
CIS-Group is in 2005 opgericht en heeft vestigingen in Weert, Geldrop, Den Haag en Maaseik. CIS-Group is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer deskundige organisatie met ruim 100 enthousiaste medewerkers in vast dienst.

CIS-Group is een onafhankelijke high-end dienstverlener van kennis en expertise met de hoogst gecertificeerde partnerships. CIS-Group is actief op het gebied van Business Consultancy, Projecten en Professional Services in de vakgebieden ICT, Finance en Legal. CIS-Group verleent haar diensten hoofdzakelijk op tactisch en strategisch niveau.