TKS start online verkoop van poefs en zitzakken


Gratis levering voor alle bestellingen binnen de Benelux en Frankrijk

BENELUX, 20081118 -- Het Belgisch bedrijf TKS sprl , sinds 16 jaar actief in de meubelsector, biedt voortaan een volledig gamma à la carte poefs en zitzakken aan op haar nieuwe online verkoopsite: bestonit.com. Bestonit.com biedt de mogelijkheid om één of meerdere gepersonaliseerde poefs te bestellen. Bestonit.com richt zich tot consumenten in de volgende landen: België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg. De levering is gratis.

Lancering van de website bestonit.com: een nieuwe manier om online uw poef te bestellen.
Door de vorm, stof en kleur te kiezen, kunnen de bezoekers van bestonit.com hun favoriete product op voorhand visualiseren. De navigatie is eenvoudig, intuïtief en voor iedereen toegankelijk. Bovenop de logische structuur en het gebruiksgemak van de website, is bestonit.com beschikbaar in drie talen (Frans, Engels en Nederlands).


Via de verschillende rubrieken aan de linkerkant (menu's collectie en snel kiezen ) is het mogelijk om een waarheidsgetrouwe weergave van de kleur, de vorm en het formaat van de poef of zitzak te krijgen: www.bestonit.com/pages/show/collections
Het betalingssysteem werkt snel en is volledig beveiligd

De Bestonit poefs bieden honderden mogelijkheden op het vlak van personalisatie.
Door met de verschillende combinaties te spelen, vindt u gemakkelijk de poef die het beste bij uw persoonlijkheid past. Naast de mogelijkheid tot personalisatie naar uw voorkeur, laten de
deze poefs, dankzij hun hoogkwalitatieve stoffen (bedrukt katoen, fluweel, synthetisch leer, ...), toe om de nieuwste trends inzake binnenhuisinrichting te volgen.
De Bestonit poefs zijn het resultaat van een uiterst moderne technologie. De kleine bolletjes binnenin bestaan voor 100 % uit polystyreen. Zij zorgen ervoor dat de Bestonit poefs zich perfect aan de vorm van het lichaam aanpassen en U zodoende een optimaal zitcomfort bieden. Fabrikant BASF heeft ons op dit vlak alle garanties. Bovendien blijkt uit testen door de belangrijkste erkende Europese laboratoria dat de materie van de vulling onschadelijk is. Meer nog, ze mag zelfs met voedingwaren in contact komen, verduidelijkt Alain Kirchenstein, zaakvoerder van TKS.


Ons volledig gamma wordt in Europa geproduceerd. Naast de bestendigheid tegen vlekken en slijtage, het ruime aanbod aan stabiele kleuren en de erg lange levensduur zonder dat er vervorming optreedt, verliezen we met onze producten ook het belangrijkste niet uit het oog: het comfort, voegt Alain Kirchenstein toe.

Over de strategie van Bestonit
Bestonit is de merknaam van de collectie poefs van het in 1956 opgerichte TKS. Onze ambitie is van de Bestonit poef/zitzak een decoratief en trendy voorwerp te maken dat voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Het comfort van de gebruiker staat steeds centraal in onze activiteiten, onderstreept zaakvoerder Alain Kirchenstein.





Ingezonden persbericht