Gemeente Woudrichem

Hoe ziet ú de toekomst van Woudrichem?

Hoe ziet de toekomst van de gemeente Woudrichem eruit? Als we ons een beeld vormen van de toekomst: waar staan we dan in 2020? Hoe willen we dat ons gebied er uitziet, hoe staan de dorpen ervoor, zijn er scholen, winkels, genoeg huizen, hoe staat het met de bedrijvigheid? Wat willen we behouden, wat willen we veranderen?

Dat zijn vragen die het gemeentebestuur van Woudrichem zich steeds stelt. De antwoorden worden geformuleerd in een notitie die Toekomstvisie Woudrichem gaat heten.

Wat zijn uw ideeën over de toekomst van Woudrichem? Dat wil het gemeentebestuur graag van u horen, nu de notitie in de maak is.

Daarom bent u hartelijk uitgenodigd voor een bijeenkomst op dinsdagavond 18 november aanstaande vanaf 19.00 uur om mee te denken en in gesprek te gaan over de toekomst van uw woon- en leefomgeving.

Bent u nieuwsgierig, hebt u ideeën? U bent van harte welkom.

Om de avond goed te kunnen organiseren vragen wij u zich aan te melden voor de bijeenkomst.
Dat kan per telefoon (0183 30 81 00) of per e-mail (communicatie@woudrichem.nl).

Graag tot ziens op 18 november vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis van Woudrichem.

Wilt u de voorlopige versie van de Toekomstvisie Woudrichem lezen? Kijk dan op www.woudrichem.nl. Hebt u geen internet, dan kunt u het gemeentehuis bellen, en wordt u een exemplaar toegestuurd.

Bijeenkomst Toekomstvisie Woudrichem voor alle inwoners van de gemeente Woudrichem
Dinsdag 18 november 2008
Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Einde: 22.30 uur
Plaats: gemeentehuis Woudrichem